KERST CADEAUTIP VOOR DE HOND OF KAT! | CADOG & PURRISE

18/11/18

YAAASS! De feestdagen zijn in aantocht! Er worden weer cadeautjes ingekocht en binnenkort kunnen ook de kerstversieringen van zolder. Of zijn ze dat stiekem al? Wat hou ik toch van deze tijd van het jaar. Heerlijk! Ieder jaar geef ik wat leuke cadeautips weg omtrent de feestdagen om jullie te voorzien van wat inspiratie. Omdat ik vind dat onze huisdieren niet overgeslagen mogen worden tijdens de feestdagen trap ik dit jaar af met een cadeautip voor de hond (of kat.)

Wat ik zelf altijd erg leuk vind om cadeau te geven aan onze hond Dundy is een verrassingsbox. Ik heb er al verschillende voorbij laten komen op mijn blog. Dit zijn voornamelijk de wat bekendere verrassingsboxen. Een verrassingsbox die ik zelf nog niet kende is de CaDog verrassingsbox.

De CaDog box is een cadeaubox voor het baasje en de hond. In de box zitten minimaal 5 producten, waarvan 1 voor het baasje. Iedere 3 maanden is er een nieuwe box met leuke en smakelijke producten, zodat het steeds weer een verrassing is. Ideaal om jouw hond, of die van een ander, eens goed te verwennen voor bijvoorbeeld een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar omdat hij of zij het verdient.

HOE WERKT HET? 
• Maak een keuze door middel van het gewicht van je hond. Je kunt kiezen voor 10 kg of minder, tussen de 10 kg en 25 kg of voor 25 kg of meer.
• Vul je gegevens in en eventuele opmerkingen. De box zal binnen 1 tot 3 werkdagen worden verzonden.
• Jij en je hond kunnen nu genieten van leuke speeltjes, lekkere snacks of heerlijke verzorgingsproducten.
HAVE FUN UNBOXING TOGETHER!

DE VERRASSINGSBOXEN + PRIJZEN: 

De eigenaressen van de CaDog box hebben ook een verrassingsbox ontwikkeld voor de kat. De Purrise box. Dus ook voor alle kattenbaasjes is er een leuke verrassingsbox beschikbaar. Mocht je het leuk vinden dan kun je uiteraard even een kijkje nemen in de Purrise webshop.

De inhoud van mijn CaDog box: 

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over de inhoud van de verrassingsbox. De box heeft een leuke, veelzijdige inhoud. Fantastisch! Deze verrassingsbox ga ik cadeau geven aan onze hond Dundy. Ze krijgt hem op 1e kerstdag. Ik weet zeker dat Dundy de box helemaal het einde gaat vinden. Ze is erg snel tevreden dus dat gaat helemaal goed komen. Ik kan niet wachten om Dundy haar reactie te zien.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “KERST CADEAUTIP VOOR DE HOND OF KAT! | CADOG & PURRISE”

 1. Evelien schreef:

  Aaahh superleuk, dit zou mijn hond geweldig vinden! <3

 2. Shannblogt schreef:

  Volgens mij vind iedere hond (of kat) dit leuk om te krijgen. Dundy vind alleen het uitpakken van haar eigen cadeautjes al fantastisch en dan heeft ze nog niet eens de inhoud gezien!

 3. Moon schreef:

  Geweldig leuk zo’n kerstpakket voor je hond of kat. Ook leuk als ze bv jarig zijn.

 4. Shannblogt schreef:

  Zeker leuk! Bedankt voor je leuke reactie Moon! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories