KAPOT LEKKERE CHOCOLADELETTERS | JAMIN X RUMAG.

16/11/19

Sinterklaas is officieel in Nederland aangekomen en dat gaat uiteraard gepaard met KAPOT lekkere lekkernijen. ‘Kapot lekker’ zijn niet echt woorden die ik zou gebruiken in een artikel op mijn blog maar vandaag is dit even anders. Ik ging namelijk LETTERlijk STUK toen ik deze week chocoladeletters van Jamin mocht ontvangen. Het waren de chocoladeletters uit de Jamin x RUMAG. collectie. Zo lief dat ik ze mocht ontvangen. Ik kreeg er een BROK in mijn keel van.

Oké, oké even tussen alle flauwe woordgrapjes door.. de chocoladeletters uit de Jamin x RUMAG. collectie zijn voorzien van grappige, zeer toepasselijke zinnetjes waar RUMAG. bekend om staat. Ik vind het heel erg leuk deze chocoladeletters zijn ontstaan uit een samenwerking met RUMAG. Super origineel cadeautje zo’n letter, love it!

De chocoladeletters zijn hand gebroken en ik vind het fantastisch. Papa maakte het pakket van Jamin open en het eerste wat hij zei was: ‘Nou dat is lekker, ze zijn gebroken!’ Ik kon er erg om lachen aangezien ik van te voren wist dat ze gebroken zouden zijn. En heel eerlijk, ik vind het KAPOT handig! Ik voel me soms namelijk echt een BROK ELLENDE bij het breken van die letters.

De chocoladeletters zijn niet alleen voorzien van een mega leuke, toepasselijke tekst. Ze zijn namelijk ook nog eens onweerstaanbaar lekker. Aanraders dus!

EXTRA INFORMATIE
De chocoladeletters kosten € 5,50 per stuk en zijn alleen verkrijgbaar in melkchocolade. 

Ingrediënten: suiker, cacaoboter 22,8 %, voll melkpoeder 22,4 %, cacaomassa 11,2 %, emulgator; (SOJA-lecithine), natuurlijk vanille aroma, amandelen, stabilisator: E420, plantaardig ongehard vet, kleurstof: E153, voedingszuur: citroenzuur E330, verdikkingsmiddel: E415.

Let op: Kan sporen van noten bevatten en bevat tenminste 34% cacaobestanddelen.

VERKRIJGBAARHEID
De chocoladeletters zijn sinds 14 november exclusief verkrijgbaar bij Jamin winkels (dus niet online.). Dit is toch het perfecte Sinterklaascadeau? Waar wacht je nog op? Haast je naar de winkel maar pas wel op dat je niks BREEKT. Want dan ben je pas echt een BROKKENPILOOT!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories