JustWater, drinkfles

30/10/15

6 rosti

Het is handig om mee te nemen, het heeft een luxe uitstraling en het is ook nog eens milieu bewust. Ik stel jullie graag voor aan de drinkfles van JustWater!

De drinkfles van JustWater heb ik mogen ontvangen van de webshop Rosti Mepal. Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof producten gerelateerd aan eten en drinken. Van handige to go producten tot aan een compleet servies. Je vind het allemaal in de webshop van Rosti Mepal.

img_logo

Ik mocht namens Rosti Mepal zelf een product uitkiezen in de webshop. Mijn keuze was al snel gevallen op de JustWater drinkfles.

0 rosti

De JustWater drinkfles is gezond, milieubewust en voordelig. De drinkfles is handig voor op het werk, tijdens het sporten maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. De dop kan gemakkelijk worden opengedraaid (ook met natte handen) en kan op de fles blijven zitten tijdens het drinken. De fles heeft een grote opening waardoor je hem makkelijk kunt vullen en goed kunt schoonmaken. De fles is stevig, navulbaar, lekvrij en ook nog eens geschikt voor ijsklontjes.

Specificaties: 
2 rosti

1 rosti

Zelf vind ik de drinkfles handig voor op mijn bureau. Ik ben namelijk altijd bang dat ik een glas met drinken over mijn laptop heen stoot. Ik vul de fles met de lekkerste aanmaak limonade of met fruit water en wanneer het weer zomer wordt doe ik er ijsklontjes bij in. Naast dat de drinkfles zo handig is ziet hij er ook nog eens leuk uit!

5 rosti

De JustWater drinkfles (500 ml) is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: lime, pink en aqua. Maar is ook verkrijgbaar in een transparante variant. De prijs van de drinkfles is € 9,99 en je vind hem in de webshop van Rosti Mepal.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories