JUST GIVE EACH OTHER SOME LOVE! (+ INSTAGRAM WINACTIE) | MY MOON STYLE

19/04/20

To be honest.. ik had me 2020 héél anders voorgesteld. We leven echt in de vreemdste en meest ongezellige periode ooit! Ik ben blij als het achter de rug is. Juist nu vind ik dat we elkaar wel wat liever tegen elkaar mogen zijn. Het voor ons allemaal geen pretje dus laten we vooral samen sterk staan. Om jullie een beetje liefde te geven heb ik een leuke winactie voor jullie.

De winactie is te vinden op Instagram en is in samenwerking met My MOON Style. Deze webshop is al één keer eerder op mijn blog verschenen. In dat artikel plaatste ik ook een stukje over de webshop. Ook in dit artikel wil ik dit stukje vermelden wat het verhaal achter My MOON Style is te leuk om niet te delen. Mocht je het al gelezen hebben dan kun je natuurlijk gewoon lekker door scrollen.

MY MOON STYLE
‘My MOON style is begin 2019 opgericht door twee jonge meiden met een passie voor sieraden en accessoires. Tijdens de afstudeerperiode kwam bij hen het idee op om een webshop te beginnen, alsof alleen afstuderen nog niet druk genoeg was. Na veel brainstormen, schetsen, samples en het volgen van de trends zijn de meiden hun eigen webshop gestart. Na het behalen van het diploma van de studie Digitale Media en Communicatie heeft een van hen haar aandacht volledig gericht op my MOON style. De ander is juist een nieuwe studie begonnen; Junior stylist. Zo worden bijvoorbeeld de scrunchies, haarbanden en displaymateriaal zelf ontworpen. Door de achtergrond van hun studies weten ze als geen ander hoe ze de nieuwste trends kunnen spotten. De passie die de meiden voor fashion hebben, willen ze graag met ons delen! Vanuit deze gedachten hebben ze dan ook een webshop opgericht. Ze bieden de meest hippe en trendy sieraden aan voor een betaalbare prijs. Daarnaast vinden ze het ontzettend leuk om foto’s te maken en deze zo samenstellen dat het de perfecte foto’s worden voor hun social media kanalen!’

Al met al zijn de meiden van deze webshop meiden met een enorme passie voor hun werk en dat is zonder twijfel terug te zien aan de webshop en hun social media kanalen. Keep up the good work girls! Ik vind het erg leuk dat ik kennis heb mogen maken met deze webshop.

Ik heb dit keer voor 3 sieraden gekozen, alle 3 in het thema ‘liefde!’ Lekker toepasselijk! Ik heb gekozen voor een paar oorbellen en voor 2 kettingen die erg leuk met elkaar te combineren zijn.

LOVE EARRINGS | € 9,95
Hoe lief zijn deze oorringetjes? Ik vind de tekst oorbelletjes erg leuk de laatste tijd. Deze oorbellen zijn perfect te combineren met de andere oorbelletjes die ik op dit moment draag. What do you think? De oorbellen zijn gemaakt van stainless steel wat betekent dat ik ze gewoon in kan houden tijdens het douchen. Het wordt niet geadviseerd maar ik weet uit ervaring dat het kan! Héél fijn want dat is typisch iets wat ik altijd vergeet. Ik ben heel blij met deze cuties!

TINY HEART NECKLACE | € 9,95
Dit kettinkje is eigenlijk heel simpel maar daardoor juist erg geschikt om met andere kettinkjes te combineren. Dit heb ik ook gedaan en met succes moet ik zeggen. Ik vind de combinatie van dit kettinkje samen met de XO ketting erg geslaagd. Matchy, matchy! Dit kettinkje en ook het volgende kettinkje zijn beide gemaakt van stainless steel. Helemaal top!

XO NECKLACE | € 9,95
Deze ketting is wat grover en opvallender en maakt de combinatie met het vorige kettinkje helemaal af. De ketting heeft langwerpige, chuncky schakels en een X en O bedel. Ik vind deze ketting vooral stoer en speels. Het andere kettinkje is juist heel fijn en schattig. Daardoor een match made in heaven als je het mij vraagt. I love it!

DE WINACTIE
Wat kun je winnen?
Een sieradensetje ter waarde van € 25. Dit setje bevat o.a. oorbellen, een ketting en een haaraccessoire.

Wat moet je doen?
– Ga naar Instagram.
– Volg @shannblogtnl & @mymoonstyle_
– Reageer onder deze post zodat wij weten dat je meedoet.
– Laat in de reactie weten of jij in #teamzilver of #teamgoud zit en tag zoveel mogelijk vriendinnen die ook van de winactie moeten weten.
Extra kans maken? Deel deze winactie dan ook in je verhaal.

Hoelang duurt de winactie?
De winactie loopt t/m volgende week zondag (25.04.20.) Om 20:00 ontvangt de winnaar een DM van ons.

Are you in? Follow the steps and win!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “JUST GIVE EACH OTHER SOME LOVE! (+ INSTAGRAM WINACTIE) | MY MOON STYLE”

  1. Marian schreef:

    Dat is zeker leuk! Ik volg op Bloglovin, heb geen IG, hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

  2. Shannblogt schreef:

    Zo lief, bedankt voor je leuke reactie! ❤️

  3. Shannblogt schreef:

    Helaas kun je alleen deelnemen via Instagram. Sorry Marian! Volg je mij ook al op Facebook? Daar plaats ik ook regelmatig leuke winacties! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories