Je smartphone beschermen in stijl! | Case24

26/08/17

Als ik ergens verslaafd aan ben dan is het wel aan het verzamelen van telefoonhoesjes. Ik heb er echt schandalig veel! Ik schaam me er zelfs een beetje voor. Laatst kreeg ik een leuke mail binnen met de vraag of ik een telefoonhoesje wilde ontwerpen. Dat is een vraag waar jullie waarschijnlijk het antwoord wel op weten. Wie wil dat nou niet?

Het mailtje heb ik ontvangen van de webshop Case24. Case24 is dé specialist voor het bedrukken van hoesjes voor nagenoeg alle smartphones en tablets. Naast het assortiment op de website kan Case24 voor alle smartphones en tablets hoesjes op maat leveren. Daarnaast heeft Case24 voor zakelijke gebruikers speciale tarieven en ondersteuning.

Een eigen telefoonhoesje ontwerpen is natuurlijk ontzettend leuk. Maar is het ook makkelijk? Zelf vind ik dat enorm verschillen per webshop. Bij de één is het namelijk veel makkelijker dan bij de ander. Bij Case24 is het héél eenvoudig! Als je de webshop opent zie je direct drie kopjes: Collecties, merken en zelf ontwerpen. Wanneer je op het kopje ‘zelf ontwerpen’ klikt kom je op een pagina waar je het merk en het model van je smartphone kunt selecteren. Als je dat gedaan hebt ga je door naar de volgende pagina. Daar kun je een foto/afbeelding uploaden, een type case selecteren, extra opties kiezen en eventueel tekst toevoegen. Ook kun je op deze pagina zien hoeveel het telefoonhoesje gaat kosten en vervolgens kun je het telefoonhoesje direct bestellen.

Het ontwerpen van een telefoonhoesje bij Case24 is dus héél eenvoudig. Toch heb ik nog wel iets ontdekt wat ik minder handig vond. Bij veel webshops waar je een telefoonhoesje kunt ontwerpen zie je namelijk aan het eind een voorbeeld van hoe het telefoonhoesje er uiteindelijk uit komt te zien. Vaak kun je dit voorbeeld dan ronddraaien om te zien of alles naar wens is. Dit is erg handig want zo kun je precies zien of de foto/afbeelding op de juiste positie zit en of de zijkanten van het telefoonhoesje ook volledig bedekt zijn. Bij Case24 kun je ook een voorbeeld zien maar vind ik het persoonlijk niet zo duidelijk. Je kunt het hoesje niet ronddraaien en ook is het niet duidelijk te zien of de foto/afbeelding de zijkanten van het hoesje goed bedekt. Verder heb ik niks op het ontwerpen bij Case24 aan te merken want eenvoudiger dan dit kan niet!

Wie mij langer volgt weet dat ik dol ben op marmer. Daarom heb ik gekozen voor een leuke marmeren print. Ga jij liever voor een wat persoonlijker hoesje? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om één van je favoriete Instagram foto’s te gebruiken. Hoe tof is dat? Wil je liever géén eigen telefoonhoesje ontwerpen? Dan kun je ook kiezen voor een telefoonhoesje uit één van de Designer collecties van Case24.

Ik kende Case24 nog niet maar ik ben héél blij dat ik deze webshop heb leren kennen. Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop. Het is absoluut de moeite waard.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Je smartphone beschermen in stijl! | Case24”

 1. Demi schreef:

  Oeh, heel erg mooi!

 2. Shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor je leuke reactie Demi! Ik vind hem ook erg mooi 🙂

 3. Saskia schreef:

  Heel mooi hoesje.

 4. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Saskia! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories