IT’S SNUFFEL O’ CLOCK! | SNUFFELBOX.NL

15/12/19


Tijdens Kerst mogen Dundy haar neusje en staartje weer aan de bak! Vooral met deze fantastische Snuffelbox. Een aanrader voor onder de kerstboom! Meer weten? Lees verder..

SNUFFELBOX.NL
‘Snuffelbox is opgericht in januari 2015 met als doel om honden buikkriebels te bezorgen om van daaruit tegelijkertijd goede initiatieven in de honden community te ondersteunen. Snuffelbox maakt verrassingsboxen voor alle honden (van grote tot kleine honden). Iedere box bevat een mooie samenstelling aan producten, waaronder 100% natuurlijke snacks, leuke speeltjes, dierproefvrije, verzorgingsproducten en andere leuke accessoires en gadgets die voor een kwispelfeest zorgen. Snuffelbox schenkt 10% van de winst aan goede doelen. Er zijn veel honden zonder baasje of honden met baasjes die een Snuffelbox niet kunnen veroorloven. Om die reden ondersteunt Snuffelbox met regelmaat verschillende initiatieven die honden in nood helpen.’

Wauw, wat een mooi gebaar! Mijn complimenten. Ik vind het hartverwarmend om te lezen dat Snuffelbox zich hard maakt voor dieren in nood. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Dat is iets wat zeker even gezegd mag worden. Ik ben trots dat ik met een naam als deze mag samenwerken.

WHAT’S INSIDE
De Snuffelbox die ik heb ontvangen is de cadeaubox (t.w.v. 24,95.) Deze box is overigens nu in de aanbieding voor € 23,95. Dus sla je slag, mocht je het leuk vinden! Deze cadeaubox is een premium cadeauverpakking met 5 – 6 hondenproducten, minimaal 1 speeltje, géén samples en een leeg cadeaukaartje om zelf iets op te schrijven. Al met al een hele gevarieerde samenstelling aan producten. Wat mij betreft is de box absoluut het ultieme cadeau voor onder de kerstboom (of natuurlijk voor een andere gelegenheid.)

SAYHI.DOG
Een platform waar ik door team Snuffelbox mee in aanmerking ben gekomen is SayHi.dog. SayHi.dog is de nummer 1 website om jouw hond beter te leren kennen. Voor jouw hond ben jij een open boek, maar hoe goed ken jij jouw hond? Zelfs de liefste baasjes twijfelen wel eens aan zichzelf. Hoeveel beweging heeft hij nodig? Geef ik wel het beste voer? Met welk speelgoed speelt ze het liefst? Vanaf nu kun je deze vragen samen met andere baasjes beantwoorden via SayHi.dog. Hoe leuk is het om elkaars ervaringen te delen? Super origineel ook. Tenminste, ik heb nog niet eerder een platform als SayHi.dog ontdekt. Leuk hoor!

Ik ben ontzettend enthousiast over de Snuffelbox en ik weet ook nu al zeker dat Dundy dit ook zal zijn! Dat wordt er flink op los snuffelen en kwispelen tijdens Kerst.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories