IT’S ALL ABOUT THE DETAILS. THEY MAKE THE DESIGN! (+ DISCOUNT CODE) | IDEAL OF SWEDEN

06/07/19

Als er één merk is waar ik echt een zwak voor heb is dat iDeal of Sweden. Vooral de populaire telefoonhoesjes vind ik erg leuk. Kort geleden heb ik een nieuw hoesje binnen gekregen en die wil ik vandaag met jullie delen. Daarnaast heb ik ook een fijne kortingscode voor jullie. Ready?

Inmiddels heb ik al aardig wat telefoonhoesjes van iDeal of Sweden. Ik heb ze in allerlei kleuren en printjes. I love it! Vooral het afwisselen vind ik erg leuk. Wat ik zo fijn vind aan de telefoonhoesjes van iDeal of Sweden is dat ze vrij dik en stevig zijn. Daarnaast kun je ze ook perfect combineren met andere iDeal of Sweden items.

Het nieuwe telefoonhoesje wat ik van iDeal of Sweden heb ontvangen is de FLORAL ROMANCE case. Oh my.. wat vind ik dit een prachtig printje! Fleurig, kleurrijk en ontzettend lief. Dat is precies de omschrijving die ik bij dit telefoonhoesje neer zou zetten. De zachte roze-, groen- en blauwtinten passen erg goed bij elkaar vooral in combinatie met de witte achtergrond. HAPPY ME! Dit telefoonhoesje kost € 29,99 en is verkrijgbaar voor verschillende toestellen. In de webshop zijn ook een bijpassende oplaadkabel en powerbank verkrijgbaar. You must have it!

Naast telefoonhoesjes heb ik inmiddels nog veel meer items van iDeal of Sweden. Pasjeshouders, een zilveren armband, een ringmount, een draadloze oplader en een powerbank. Echt over ieder item ben ik enthousiast. Het merk is vooral classy en fashionable en dat zie je terug in alles. Mij maak je er heel gelukkig mee!

KORTINGSCODE:
Heb jij nou ook altijd al een item van iDeal of Sweden willen hebben? Of misschien wel meerdere items? Dan heb ik goed nieuws want met mijn kortingscode ID20-UK630 krijg je maar liefst 20% korting. So what are you waiting for? Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories