It’s all about SLEEK + kortingscode!

21/09/15

1 sleek

Zoals de titel al zegt: It’s all about Sleek! In dit artikel wil ik een aantal producten van Sleek met jullie delen die ik heb mogen ontvangen van Beauty Babe!

Ik heb drie producten ontvangen waarvan ik er één zelf heb uitgekozen. De andere twee producten heb ik erbij cadeau gekregen! Ontzettend lief!

Laat ik beginnen met het product wat ik zelf uit heb mogen kiezen. De producten waar ik een keuze tussen mocht maken waren de I-Divine oogschaduw paletten van Sleek. Omdat ik persoonlijk erg van naturelle kleuren hou ben ik gegaan voor het Sleek I-Divine Au Naturel Palette.

2 sleek

Het Au Naturel oogschaduw palette bevat twaalf prachtige kleuren die perfect bij elkaar te combineren zijn. Het palette is veelzijdig door de matte en shimmer oogschaduw kleurtjes. Zo kun je overdag een mooie matte neutrale look creëren en s’avonds kun je kiezen voor prachtige smokey eyes.

3 sleek

Het pigment van de oogschaduw’s in dit palette is wel verschillend. Zo geven de donkere tinten in het palette net wat meer kleur af dan de lichte tinten en zijn de matte kleuren wat minder goed gepigmenteerd dan de shimmer kleuren! Ik moet wel toegeven dat de donkere shimmer kleuren echt fantastisch zijn. De lichte matte kleuren geven iets minder pigment af maar zijn zeker niet minder mooi!

Hieronder een duidelijk voorbeeld:

4 sleek

Ik ben heel erg tevreden over het oogschaduw palette. Vooral door zijn veelzijdigheid en de naturelle kleurtjes! De prijs van dit oogschaduw palette is € 9,99.

Nu ga ik door met de twee producten die ik er als een verassing bij heb gekregen. Ik begin maar even met de blush.

6 sleek

Ik ben erg fan van de blushes van Sleek en ben daarom ook erg blij dat ik deze blush heb mogen ontvangen. Dit is de prachtige kleur Flamingo. Een behoorlijk opvallend roze kleur.

8 sleek

Het pigment van deze blush is echt fantastisch (net als bij alle andere blushes van Sleek.) Ook blijft de blush gedurende de dag erg goed zitten.

9 sleek

Ook dit product vind ik geweldig. Het is echt een aanrader en ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen! De prijs van deze blush is € 5,49.

Tot slot heb ik nog een ontzettend mooie lipstick gekregen. Namelijk een Sleek True Color Lipstick in de kleur Succumb.

10 sleek

Succumb is een vrij bijzondere kleur. Ik vind het daarom ook lastig om de kleur te omschrijven. De kleur is bruin/oranje en heeft wanneer je hem draagt ook wat goud tinten. Het is een hele draagbare kleur die je niet vaak ziet!

11 sleek

De lipstick is verrijkt met vitamine E om je lippen te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging. De lipstick is makkelijk aan te brengen, maakt je lippen zacht en soepel en blijft ook nog eens redelijk goed zitten. En dat allemaal voor € 5,99!

12 sleek

En dat was nog niet alles! Want zoals je misschien aan de titel al had gezien hebben Beauty Babe en ik ook nog eens een leuke kortingscode voor jullie!

Met de kortingscode SHANN10 ontvang je 10% korting op je hele bestelling! Deze kortingscode is geldig t/m 30 september en kun je besteden op www.beauty-babe.nl! 

Beauty Babe, Ontzettend bedankt voor de mooie producten en de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
(Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!)

8 comments so far.

8 reacties op “It’s all about SLEEK + kortingscode!”

 1. kim schreef:

  De blush heb ik ook! Het paletje is ook prachtig. <3

 2. shannblogt schreef:

  Mooi kleurtje he? 🙂

 3. Lesley schreef:

  Leuk! Ik ben dol op Sleek! Heb toevallig voor morgen ook een artikel over een palet van hun ingepland staan. Die blush heb ik nog nooit geprobeerd en gezien maar ziet er inderdaad geweldig uit!

 4. Eva schreef:

  Wauw de lippenstift is echt heel gaaf! Leuk artikel weer, word er echt blij van!

 5. shannblogt schreef:

  Lesley, Hij is ook echt geweldig! En wat leuk dat je ook een artikel over Sleek gaat schrijven! 🙂

 6. shannblogt schreef:

  Eva, Die lipstick is inderdaad heel mooi. Echt een bijzonder kleurtje!

 7. Beauty Babe schreef:

  Ik ben zo blij dat je de producten fijn vind! Dit gaat een hele leuke samenwerking worden met je in de toekomst!

 8. shannblogt schreef:

  En ik vind het fijn om te horen dat jij het een leuk artikel vind! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories