It’s all about MUA!

10/01/16

1 MUA

De titel zegt het al: It’s all about MUA! In dit artikel laat ik jullie vijf prachtige producten van MUA zien maar ook een look die ik met deze producten maakte.

– MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette 
– MUA Natural Glow Mosaic Bronzer
– MUA Matte Lipstick Scarlet Siren
– MUA Pro-base Fixing Mist
– MUA Matte Black Eyeliner

Deze vijf producten van MUA heb ik ontvangen van een pers bureau waarbij ik aangesloten ben.

4 MUA

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette:
Een veelzijdig oogschaduw palette met prachtige kleuren die veel pigment afgeven. Je kunt er alle kanten mee op. Creëer een mooie look voor overdag met de neutrale tinten of ga voor een feestelijke avondlook met de smokey tinten. Dit palette bevat zowel matte als glanzende oogschaduws.

Kleuren van de bovenste rij: Ice – Myrrh – Frost – Oudh – Coal – Fir
Kleuren van de onderste rij: Hush – All Spice – Ivy – Plum – Enchant – Star Shine.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette € 5.99.

5 MUA

MUA Natural Glow Mosaic Bronzer Powder:
De perfecte bronzer voor een sunkissed tintje. Daarnaast is deze bronzer ook zeer geschikt om mee te contouren. De bronzer heeft een hele lichte shimmer maar geeft zeker geen heftige glans. Door het mozaïek effect ziet deze bronzer er niet alleen leuk uit maar is hij ook nog eens multifunctioneel. Je kunt de kleurtjes namelijk ook prima los van elkaar gebruiken als oogschaduw!

MUA Natural Glow Mosaic Bronzer € 3,99.

7 MUA

Mua Scarlet Siren Matte Lipstick:
Scarlet Siren is een prachtige rode lipstick met een matte finish. Scarlet Siren is licht romig van structuur waardoor het aanbrengen vrij makkelijk gaat. De lipstick blijft goed zitten. Je hoeft hem pas na een paar uur weer bij te werken! Ik ben verliefd!

Mua Scarlet Siren Matte Lipstick € 2,99. 

8 MUA

MUA Matte Black Liquid Eyeliner:
Een matte, intens zwarte eyeliner die geen moeite heeft met het creëren van een waanzinnige ooglook. De eyeliner heeft een siliconen top waardoor je nauwkeurig te werk kunt gaan. Wat ik wel merk is dat er steeds veel product aan het kwastje zit. Het is dus verstandig om de eyeliner eerst even langs de opening te strijken zodat je niet in één keer een dikke klodder aanbrengt! De eyeliner droogt vrij snel en blijft gedurende de dag fantastisch zitten.

MUA Matte Black Liquid Eyeliner € 3,49.

9 MUA

MUA Pro-Base Fixing Mist:
De finishing touch van je make-up routine! Niets is vervelender dan dat je mooie look waar je zo je best voor hebt gedaan in de loop van de dag helemaal is vervaagd. Dit probleem wordt opgelost met deze fixing mist. De fixing mist heeft geen lichte nevel maar juist wat grovere druppels. Hierdoor is één keer sprayen voldoende!

MUA Pro-Base Fixing Mist € 6,99 (60 ml.)

17 MUA

Ik vind alle producten stuk voor stuk prachtig. De lipstick en het oogschaduw palette zijn favoriet! Mij leek het erg leuk om een look te creëren met deze producten en dat heb ik dus ook gedaan!

13 MUA

Wat is jouw favoriete MUA product?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “It’s all about MUA!”

  1. Sija schreef:

    Ik heb nog nooit een MUA product gebruikt, maar ze zien er prachtig uit. ben vooral benieuwd naar die bronzer!

  2. Eva schreef:

    Wat leuk dat je bent aangesloten bij een pers bureau, ook een mooie make-up look!

  3. Debb. schreef:

    Mooie produkten. Mooie fotos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories