IPHONE & MACBOOK ACCESSOIRES | SMARTPHONEHOESJES.NL

30/09/19

Het artikel van vandaag zit een beetje in dezelfde categorie als het artikel dat gisteren online kwam. Deze week heb ik twee hele mooie items ontvangen van een webshop die al vaker op mijn blog is verschenen, namelijk een prachtig telefoonhoesje (sorry not sorry) en een hardshell cover voor mijn MacBook. Beide twee hele praktische producten. I’m so excited and I just can’t hide it.

SMARTPHONEHOESJES.NL
Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoon accessoires. Smartphonehoesjes.nl staat voor een groot aanbod aan producten: met meer dan 45.000 verschillende producten op voorraad. Daarnaast garanderen ze kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor alle klanten klaarstaat. Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast rekent Smartphonehoesjes.nl geen verzendkosten in Nederland en België.

Zoals ik eerder al aangaf is dit niet de eerste keer dat deze webshop voorbij komt op mijn blog en daar ben ik stiekem best wel trots op. Het is gewoon een ontzettend leuke webshop die wordt bijgehouden door een fantastisch leuk, gedreven team. I really love it! Wat ik ook zo leuk vind is het wisselende aanbod. Nieuwe producten, nieuwe merken.. je raakt er niet uitgekeken.

Ik ben erg tevreden over alle items die ik tot nu toe van deze geweldige webshop mocht ontvangen maar ook over mijn nieuwste twee items. Kijk je mee?

MARBLE HARDSHELL MACBOOK PRO COVER (13 INCH) | € 14,95 € 19,95
Dit vind ik toch wel zo’n goede uitvinding! Al ben ik ook wel een beetje bang dat dit een nieuwe verslaving gaat worden aangezien ik ook al zo’n fanatieke telefoonhoesjes verzamelaar ben. Voor iedereen die net als ik zuinig is op zijn/haar spullen is dit echt een must om te hebben als je ook een MacBook hebt. De case beschikt over handige ventilatieroosters voor de warmteafgifte en heeft anti-slip rubbertjes aan de onderkant. Bovendien is de hardshell heel eenvoudig te bevestigen. Ik ben er ontzettend blij mee. Daarnaast ben ik dol op de Marble print. HAPPY ME!

APPLE LEATHER FOLIO BOOKTYPE CASE IPHONE X/XS | € 59,95
Een aantal jaren geleden moest ik niks weten van Apple en inmiddels heb ik er echt een zwak voor gekregen. De eerste vonken sloegen over bij de overstap van mijn Samsung Galaxy S3 naar de iPhone 6. In het begin was het even wennen dat kan ik me nog goed herinneren maar nu wil ik niets anders meer. Apple heeft mijn hart gestolen! Naast een iPod, iPhone, AirPods en MacBook heb ik nu ook een origineel Apple booktype telefoonhoesje. Het hoesje heeft een luxueuze uitstraling en een prachtige taupe kleur. De hoes beschikt over één opbergvakje en is gemaakt van echt leder maar is wel soepel en hierdoor erg praktisch. De houder is stevig, zacht en schokbestendig. De binnenkant van de houder heeft een suède afwerking. Ik vind deze case kwalitatief ontzettend goed en ik denk dat ik er heel lang veel plezier van ga hebben. Wat ik ook super vind is dat je een jaar garantie hebt op deze Apple case. De Apple case is wel aan de prijzige kant maar kwalitatief gezien vind ik hem absoluut het geld waard. Ik ben wederom enthousiast.

Dat ik enorm tevreden ben over mijn nieuwe items dat is inmiddels wel duidelijk. Worden jullie ook zo blij van dit soort accessoires?

Mocht jij nou ook nieuwsgierig zijn geworden naar de webshop, neem dan zeker even een kijkje want het is absoluut de moeite waard. Of je nu op zoek bent naar een telefoonhoesje, een autolader of een iPhone Xs screenprotector, het aanbod is zo groot dat het voor iedereen mogelijk is om er te slagen. Fantastisch toch?

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories