In love with my new white buckle sneakers!

21/08/17

De laatste tijd ben ik echt verliefd op witte sneakers. Wie mij op Instagram volgt heeft dat al kunnen zien. Vooral in de lente en zomer vind ik het erg leuk om witte sneakers te dragen. Nu heb ik voordat ik vakantie kreeg een nieuw paar witte sneakers binnen gekregen en natuurlijk kon ik het niet laten om deze sneakers met jullie te delen. Ik vind ze namelijk helemaal het einde.

Simpele witte sneakers zul jij mij niet zo snel zien dragen. Alle witte sneakers die ik heb hebben wel een leuk detail. Zo heb ik witte sneakers met ritjes langs de veters, witte sneakers met tekst op de hak en mijn nieuwste witte sneakers hebben in plaats van veters, gespen met stoere zilveren details. Ik vind ze fantastisch!

Naast dat witte gympen vooral in de lente en zomer erg leuk zijn kun je witte sneakers ook erg makkelijk matchen bij bijna iedere outfit en dat is top. Zo passen witte sneakers perfect bij een nette outfit maar kun je ze ook prima stoer combineren. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op.

Witte buckle sneakers – € 40,00 € 99,95
Mijn nieuwste witte buckle sneakers zijn van Sacha. Ze zijn gemaakt van leer en zowel in een witte als zwarte uitvoering verkrijgbaar. De sneakers zijn western inspired en voorzien van stoere buckle gespen. Deze geven de sneakers een stoere look evenals de kleine plateauzolen van 3 cm. De sneakers heb ik al gedragen en ik ben er erg tevreden over. De sneakers zijn voorzien van een heerlijk voetbed en lopen daardoor fantastisch! Net als al mijn andere Sacha schoenen.

Ik vind Sacha een fantastische winkel/webshop. Volgens mij heeft Sacha voor ieder wat wils. Sneakers, slippers, sandalen, enkellaarzen, loafers of pumps.. Bij Sacha slaag je gewoon altijd!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “In love with my new white buckle sneakers!”

 1. Emile schreef:

  Dit zijn mooie gave sneakers, heel apart zo met die gespen.

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor de leuke reactie Emile! 🙂

 3. Saskia schreef:

  wat een toffe schoenen! Veel plezier ermee 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Saskia! Ik ga er zeker veel plezier van hebben! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, INFLUENCER & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories