IN LOVE WITH MY NEW NUDES

05/04/16

1 tango

Gek op schoenen? Ja, dat ben ik absoluut! Ik kan er nóóit genoeg hebben. Vorige week was het weer raak. Ik kocht een nieuw paar schoenen en ik vind ze hélemaal het einde! Ik stel jullie graag voor aan de nude kleurige EMMA’S van Tango Shoes.

7 tango

De nude kleurige EMMA’S van Tango Shoes hebben het model van creepers en dat vind ik echt onwijs leuk. Ik was al langer op zoek naar dit model en nu heb ik ze dan eindelijk.

2-tango

3 tango

De EMMA’S zijn gemaakt van leer en hebben een fijne pasvorm waardoor ze erg lekker lopen. De nude variant van de EMMA’S hebben lichte, goud kleurige details wat ik persoonlijk erg goed bij de schoen vind passen. In de binnenkant zit een dunne, zachte voering wat heerlijk aanvoelt en niet té warm is.

Ik combineerde de EMMA’S met een khaki kleurig bomberjack met daaronder een witte, basic top en een lichte denim jeans. Als accessoire draag ik bij deze outfit een zilver horloge van het merk Lorus. Met de EMMA’S kun je alle kanten op. Zo kun je ze perfect combineren bij een stoere outfit maar staan ze ook erg leuk bij een nette outfit.

4 tango

6 tango

5 tango

Op dit moment zijn dit absoluut mijn favoriete schoenen. Het model in combinatie met de kleur vind ik helemaal het einde. Wat vind jij?

De EMMA’S zijn verkrijgbaar bij Tango Shoes voor € 79,95 (verkrijgbaar in meerdere kleuren.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “IN LOVE WITH MY NEW NUDES”

 1. Jaimie schreef:

  Mooie schoenen! 😀

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel Jaimie! 😉

 3. Emile schreef:

  Hele mooie schoenen.

 4. shannblogt schreef:

  Bedankt Emile, ik vind ze ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories