In bad met Granny Takes A Dip

23/08/15

IMG_5179

In bad gaan met de producten van Lush is altijd een feestje. Vandaag nam ik Granny Takes A Dip mee in bad. Benieuwd naar mijn ervaring? Je vind het in dit artikel.

3 granny

Granny Takes A Dip is een grote bath bomb met een licht zoete en vooral kruidige geur. De bath bomb bevat etherische oliën van gember en zwarte peper dit laat de bath bomb kruidig ruiken. De etherische oliën van citroen en gardenia zorgen voor een vleugje frisheid. Heerlijk!

Helaas vind ik wel dat deze bath bomb snel uit elkaar breekt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dit gebeurt maar niet voordat je hem in bad doet. De buitenste rand van mijn bath bomb is namelijk al gesneuveld zoals je kunt zien op de eerste foto.

Zo hoort hij te zijn (ben ik even blij dat ik deze foto nog had!):

granny

Gelukkig is hij niet helemaal gebroken en heb ik het effect van deze bath bomb voor jullie vast kunnen leggen.

De bath bomb zorgt voor een fantastisch kleuren spektakel en een heerlijk schuimbad!

Al met al ben ik erg tevreden over deze bath bomb. Ik vind hem echt geweldig. De geur is heerlijk en het effect van de bath bomb is ontzettend leuk! Alleen jammer dus dat hij zo snel breekt!

2 granny

Ik kocht Granny Takes A Dip bij de Lush in Brussel voor € 3,95.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories