In bad met de Jelly Fish bathbomb!

17/01/16

00 jelly fish

Zondag, tijd om te relaxen! Al weer even geleden kocht ik bij Etos een aantal kleurrijke bathbombs en vandaag was het tijd om er één uit te proberen. Ik ben dol op het nemen van een bad en al helemaal met heerlijke bad producten!

De Jelly Fish bathbomb is van het merk Bathtime Stories. De producten van Bathtime Stories zien er stuk voor stuk erg leuk uit. Maar naast dat ze er leuk uit zien moeten ze natuurlijk ook wel wat doen voor je huid!

1 jelly fish

De Jelly Fish bathbomb is een echte foam maker! Wanneer de bathbomb onder de stromende kraan terecht komt ontstaat er een heerlijk schuimbad. De geur van de Jelly Fish bathbomb is Gold Coast Jasmine. Een frisse, bloemige geur die ik persoonlijk erg lekker vind. De geur is vrij krachtig en je blijft hem ruiken tot aan het eind van je relaxmomentje!

3 jelly fish

De bathbomb frist je huid op, verzorgt je huid, maakt je huid zacht en laat ook nog eens een heerlijke geur achter! Het effect van de bathbomb vind ik helaas wel wat tegen vallen. Ik had er iets meer van verwacht. Als je de bathbomb zo ziet zou je denken dat de bathbomb zorgt voor een waanzinnig kleurenspektakel maar dit is dus absoluut niet het geval!

Ingrediënten:

4 jelly fish

LET OP! 
Vermijd contact met de ogen. Indien er contact is geweest met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water. In geval van inslikken de mond grondig spoelen met water en deskundig medisch advies inwinnen. Buiten bereik van kinderen houden. Bad goed spoelen na gebruik! 

De prijs van de Jelly Fish bathbomb is € 2,99.
De producten van Bathtime Stories zijn verkrijgbaar bij Etos.

Bedankt voor het lezen! ♡

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “In bad met de Jelly Fish bathbomb!”

  1. Emile schreef:

    Heerlijk zo’n relax moment met een heerlijke bathbomb.

  2. Eva schreef:

    Leuk met de video erbij en wat werkt de bathbomb goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories