IK GA SHOPPEN EN IK NEEM MEE..

26/02/17

Het is tijdens het shoppen niet meer zo vanzelfsprekend om een tasje bij je aankopen te krijgen. Sommige winkels hebben ervoor gekozen om de gratis plastic tasjes te vervangen voor gratis papieren tasjes en bij andere winkels kun je alleen nog een tasje krijgen tegen betaling. Het is mij opgevallen dat steeds meer mensen zelf hun tasjes meenemen en dat is natuurlijk ook de bedoeling. De boodschappentasjes van Zeeman en Kruidvat zijn erg populair maar welke tas neem ik eigenlijk mee als ik ga shoppen?

Je hebt mijn favoriete shopping bag al kunnen spotten op de foto boven aan dit artikel. De tas die ik meeneem als ik een dagje ga shoppen is de I want it all tote bag van My Jewellery.

Je kunt bij My Jewellery niet alleen terecht voor de leukste sieraden, horloges, kleding en schoenen maar ook voor accessoires. De My Jewellery tote bags vind je onder accessoires > tassen > shopping bags. Daar vind je overigens nog veel meer leuke tassen.

MY JEWELLERY 
My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media & via meer dan 400 fysieke partnerstores. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.’

TOTE BAG – I WANT IT ALL | € 14,95
De I want it all tote bag is erg ruim en af te sluiten door middel van een rits. Dit maakt de tas perfect voor een dagje shoppen. Aan de binnenkant van de tas zit ook nog een klein ritsvakje. Hier kun je kleinere spulletjes in opbergen. De tas is zwart van kleur en gemaakt van canvas. De binnenkant van de tas is voorzien van een gladde voering.

De tas is 42 cm lang en 40 cm breed. De tas is niet enorm groot maar er past wel ontzettend veel in. Een perfect formaat als je het mij vraagt. De tas heeft twee stevige hengsels die wederom een fijne afmeting hebben waardoor je de tas op meerdere manieren kunt dragen. Je kunt de tas in je hand dragen, aan je arm of om je schouder. Ideaal! Zo kan ik lekker afwisselen wanneer mijn tas weer eens te zwaar is geworden.

De tote bag is ook verkrijgbaar met de quote ‘We never go out of style.’

Nu ben ik benieuwd.. Neem jij een tas mee als je gaat shoppen? Vergeet je het om een tas mee te nemen? Of koop je liever een plastic tasje?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “IK GA SHOPPEN EN IK NEEM MEE..”

 1. Elisa schreef:

  Super leuk!!<3

 2. Nienke schreef:

  Wat een leuk artikel! Ik probeer altijd zo min mogelijk mee te nemen, haha. Anders kan het zo zwaar worden. 🙂

 3. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor jullie lieve reacties. En inderdaad Nienke dat niet te veel meenemen tijdens een dagje shoppen is erg verstanding! 😉

 4. Emile schreef:

  Wat een gave tas. Inderdaad heel leuk om mee te nemen tijdens het shoppen.

 5. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je super leuke reactie Emile!

 6. Eva schreef:

  Wauw, wat een gave tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories