Ik ga op reis en ik neem mee.. MIJN NIEUWE KOFFER! (+ Kortingscode)

30/04/16

0 koffer

Mijn vakantie voor dit jaar is geboekt en ik kan alvast verklappen dat ik niet in Nederland blijf! De grootste musthave voor op vakantie vind ik een goede koffer. Helaas heeft mijn oude koffer het begeven maar daardoor is er wel plaatsgemaakt voor een nieuwe koffer!

1 koffer

Ik stel jullie graag voor aan de American Tourister Bon Air Spinner M. Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende formaten. De maat van mijn koffer is maat M (66 x 46 x 25,5 cm.) Dit formaat wordt gezien als middelgroot en komt na het formaat van de handbagage koffer. Naast dat de koffer verkrijgbaar is in verschillende formaten is hij ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de zwarte variant.

3 koffer

De koffer is gemaakt van polypropyleen. Dit is een soort plastic wat minder kwetsbaar is dan ABS. ABS is een goedkope plasticsoort waar veel koffers van gemaakt zijn. Ook mijn vorige koffer was van ABS gemaakt. Polypropyleen is flexibel wat er voor zorgt dat de koffer minder snel zal scheuren/barsten.

2 koffer

De koffer heeft een verstelbare trekstang, een boven,- en zijhandvat en vier soepele spinning wieltjes. Met deze fijne eigenschappen kan ik de koffer makkelijk met mij mee vervoeren. Daarnaast is de koffer ook nog eens erg licht. De koffer heeft namelijk een gewicht van 3,4 kilo. Wat ik ook als een groot voordeel zie.

4 koffer

Ondanks dat ik een middelgrote koffer heb heeft de koffer enorm veel opbergruimte. De koffer heeft een inhoud van 53 liter. In de koffer zitten twee grote hoofdcompartimenten waarvan er één is afgesloten met een tussenwand. Deze tussenwand heeft twee vakken waarin je kleine spullen op kunt bergen. Daarnaast zijn de hoofdcompartimenten afgesloten met inpakriemen. Deze inpakriemen zorgen ervoor dat alles wat beter op zijn plek blijft zitten wanneer de koffer is ingepakt.

7 koffer

Aan de buitenkant van de koffer zit een adreslabel en studs voor extra bescherming. Daarnaast is de koffer voorzien van een TSA cijferslot waarmee je de koffer veilig kunt sluiten.

6 koffer

Mijn koffer heb ik besteld bij de webshop Bagageonline.nl. Bij Bagageonline.nl betaal je géén verzendkosten en stuur je jouw koffer gratis retour wanneer je niet tevreden bent. Naast deze voordelen kreeg ik ook een gratis kofferriem bij mijn koffer. Erg leuk!

KORTINGSCODE:
Namens Bagageonline.nl mag ik jullie ook nog een leuke kortingscode aanbieden. Met kortingscode SHANNBLOGT10 ontvang je 10% korting op één product naar keuze (m.u.v. Rimowa en Tumi.) De kortingscode is deze hele maand (mei 2016) nog geldig!

De prijs van de American Tourister Bon Air Spinner M is € 115.

5 koffer

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

8 comments so far.

8 reacties op “Ik ga op reis en ik neem mee.. MIJN NIEUWE KOFFER! (+ Kortingscode)”

 1. Tara schreef:

  Klinkt goed over de koffer en kortingscode. Heb al vaker goede verhalen gehoord over BagageOnline. Bij mijn volgende koffer aanschaf ga ik zeker naar Bagageonline. Veel plezier van je koffer.

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je reactie Tara! Zeker doen! 🙂

 3. Jaimie schreef:

  Mooie koffer hoor 😀

 4. Shannblogt schreef:

  Ja mooi hé? Dankjewel Jaimie!

 5. Eva schreef:

  Wat leuk, ik ga helaas niet op vakantie maar wel vaak bij iemand anders slapen, misschien is het toch leuk om een kleine koffer van de website aan te schaffen!

 6. Shannblogt schreef:

  Een koffer is altijd handig! Dus dat is misschien geen gek idee Eva 🙂

 7. Emile schreef:

  Mooie koffer en een kortingscode is ook altijd leuk. Een koffer kan je eigenlijk het hele jaar door gebruiken. Als je er niet mee op reis bent kan je ook bv. je zomerkleding in de winter erin opbergen. Het blijft schoon en stofvrij en je heb ook meer ruimte in je kast.

 8. Shannblogt schreef:

  Inderdaad Emile! Daar heb je helemaal gelijk in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories