I REALLY NEED NEW CLOTHES (ME, EVERY MORNING) | FEMMELUXE

29/11/19

YES BABES! It’s fashion o’ clock. Kort geleden ontving ik een e-mail van een webshop genaamd FemmeLuxe. Kennen jullie FemmeLuxe al? Ik kende de webshop nog niet maar ik ben wel blij dat ze mij hebben gevonden. Ik scoorde er meerdere items en maakte er een outfit mee. Dit verliep niet helemaal soepel maar uiteindelijk ben ik enorm enthousiast. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

FEMMELUXE
FemmeLuxe is een internationale webshop waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in hartje Manchester, Engeland. De webshop is gevuld met duizenden items. Deze items zijn stuk voor stuk ontzettend betaalbaar. In de webshop vind je basics maar ook uniekere kledingstukken.

De gunstige prijs, het enorme aanbod en de webshop zelf die er onwijs leuk uitziet maken de webshop ‘the place to be’ om te shoppen. FemmeLuxe gaat heel erg met de tijd mee door in te spelen op de periode van het jaar. Zo kun je er nu bijvoorbeel erg goed slagen voor een party dress in de categorie glitter dresses. Ben je daar niet zo van? Maar wil je toch heel erg graag een leuk item shoppen? Dan heb je natuurlijk ook gewoon de categorie tops waar letterlijk voor iedereen wat leuks in te vinden is. Heel eerlijk, een groot deel van alle items in de webshop zijn niet helemaal mijn smaak. Maar door het grote aanbod is er voor iedereen wat wils te vinden. Zo kwam ik na wat rondneuzen ook een aantal items tegen die mij wel aanspraken. Voordat ik de items die ik vandaag laat zien binnen kreeg probeerde ik ook andere items. Helaas was één kledingstuk beschadigd en zaten de andere items niet echt comfortabel door het materiaal waar ze van gemaakt waren. Uiteraard heb ik daar direct contact over opgenomen met de webshop en FemmeLuxe pakte dit erg goed op. Ik mocht meteen nieuwe items uitkiezen en hoefde niks te retourneren. Hele goede service dus! Dat is ook wel prettig om te weten als je een bestelling plaatst in een buitenlandse webshop toch?

Nu is het tijd voor ‘THE REAL DEAL!’ De items. Ik mocht in totaal 4 items uitkiezen waarvan ik er in dit artikel 2 laat zien. Ik bestelde er een jas, twee sweater dresses en een blouse. Het blouse en één van de jurkjes komen niet in dit artikel voorbij. Het jurkje laat ik in deze post in een andere kleur zien (hier ben ik overigens wel heel enthousiast over) en over het blouse was ik eerlijk gezegd niet heel erg tevreden. De kwaliteit en de stof spraken mij niet erg aan waardoor ik hem liever ook niet op mijn blog laat zien. Ik kon er simpelweg niet zoveel mee.

KHAKI OVERSIZED SWEATER MINI-DRESS | € 15,95
Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, grijs, khaki en camel.
Khaki it is! Ik hou van deze kleur. Daarnaast hou ik enorm van sweater dresses. Ze zitten ontzettend comfortabel en ook nog eens lekker warm. Aan een sweater dress kan in mijn ogen niet veel mis gaan. Hij zit perfect! Ik ben zelf 1.62 dus over de lengte hoef ik me vaak niet zo’n zorgen te maken. Als je wat langer bent dan is deze sweater dress wel snel aan de korte kant denk ik. Ik ben enorm enthousiast over dit jurkje en echt MEGA blij dat ik hem ook in de kleur camel heb.

Ik combineerde de sweater dress met een riempje, stoere boots, zilveren accessoires en een jas. Een vrij simpele combinatie maar een riempje geeft een sweater dress vaak net wat meer vorm waardoor het er meteen al weer wat speelser uit ziet.

BEIGE WATERFALL DUSTER BELTED COAT | € 22,95
Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, camel, khaki, mocha, mustard, navy, off-white, rust, stone, red, charcoal en beige.
Dit model jas zie je dit seizoen erg veel en ik vind ze toch een partijtje leuk! Bij FemmeLuxe vind je ze in allerlei kleuren. Ik heb zelf gekozen voor de beige variant maar heb hierboven de stone kleur gelinkt omdat de beige tijdelijk uitverkocht is. Ik vind het zelf het allerleukst om dit soort jassen open te dragen. Dit geeft de jas een nonchalante look wat ik erg leuk vind. De jas is gemaakt van een heerlijke, zachte stof. Het doet mij denken aan fleece maar dan is het wat stugger. Heerlijk! Hierdoor geeft de jas ook nog wat warmte ondanks dat hij niet heel erg dik is.

Ik combineerde de jas met de khaki oversized sweater dress van FemmeLuxe en vind de combinatie waanzinnig leuk. De kledingstukken passen erg leuk bij elkaar en dan heb ik het nog niet eens over de kleuren gehad. Die zijn namelijk helemaal het einde samen. Khaki en beige zijn kleuren die ik beide erg graag draag. Dus waarom zou ik ze niet matchen? Verder maakte ik de outfit af met een riempje, stoere boots en zilveren accessoires.|

Ondanks dat ik in het begin niet zo te spreken was over de eerste items die ik van de webshop mocht ontvangen heeft de webshop op dit moment echt het tegendeel aan mij bewezen. De sweater dresses en de jas vind ik beide helemaal het einde en ga ik zonder twijfel veel dragen. HAPPY ME!

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories