I ONLY WEAR JEWELRY ON DAYS ENDING WITH “Y” | FINASTE

17/11/19

Wie mij kent weet dat ik bepaalde sieraden altijd draag. Dat zijn ringen en oorbellen. Je zult mij nóóit zonder zien. Deze week mocht ik een aantal prachtige ringetjes ontvangen van een webshop die al vaker op mijn blog is verschenen namelijk de webshop Finaste. Kijk je mee?

Wat vind ik leuk? Een subtiel ringetje, een opvallende ring, met of zonder diamantjes of stapelringen? De keuze is enorm. Maar waarom kiezen als je 10 vingers hebt? Ik vind veel ringen leuk zolang ze maar zilver zijn.

De ringen die ik deze week mocht ontvangen zijn van de webshop Finaste. Eén van mijn favoriete webshops op het gebied van sieraden.

ABOUT FINASTE
Bij Finaste vind je de mooiste trend sieraden en accessoires om jouw outfits af te stijlen. Van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook bestel je hier jouw gepersonaliseerde en speciaal voor jou gegraveerde sieraden. De kwaliteit is top en de prijs is fijn. Veel sieraden worden gemaakt in het eigen atelier in Nederland. Zo kan Finaste de kwaliteit hoog houden én jou een persoonlijke service bieden. Achter Finaste en haar grote zus DRKS staan founders Miriam en Filip samen met een getalenteerd team van ongeveer 20 jonge mensen. Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. Schoonheid zit van binnen én buiten. Daarom verpakken wij elk sieraad in een mooi sieradendoosje. Het doosje is natuurlijk mooi, maar de inhoud is nóg mooier! Je ontvangt jouw Finaste items altijd in stijl en je hebt meteen een doosje om jouw favoriete items voor altijd in te bewaren. Ook super leuk om cadeau te geven!

Je kunt dus wel stellen dat Finaste een webshop is met een bijzonder verhaal. Daar kan ik intens van genieten. Vooral in deze tijd waar webshops als paddenstoelen de grond uit schieten.

Ik mocht in totaal 4 ringen ontvangen. Ik heb gekozen voor 4 hele subtiele ringetjes die perfect bij elkaar passen. Doordat ze zo subtiel zijn kun je ze erg makkelijk stapelen. Ik ben helemaal weg van de combinatie die ik gemaakt heb.

RING SPARKLE ZILVER | € 14,95
(de ring is ook verkrijgbaar in goud)
Dit is de eerste ring die ik meteen erg mooi vond. De ring is voorzien van subtiele sparkles. Precies wat ik leuk vind. Alle ringen die ik je laat zien zijn trouwens nikkelvrij, gemaakt van stainless steel en verkleuren dus niet. Heel belangrijk! Dit ringetje is ideaal om te matchen met andere minimalistische ringen.

RING MET STEENTJE ZILVER | € 9,95 
(de ring is ook verkrijgbaar in goud)
YES! Ik hou van steentjes. In een setje stapelringen mag een ring als deze gewoon niet ontbreken vind ik. Mocht je het stapelen even zat zijn dan is dit ringetje ook heel erg leuk om alleen te dragen. Super cute!

GRAVEERBARE MINIMALISTISCHE RING MET MUNTJE ZILVER | € 19,95 
(de ring is ook verkrijgbaar in goud)
Dit is de derde ring die ik heb uitgekozen en ik denk dat ik dit de leukste vind van het stel. Persoonlijk, minimalistisch maar toch net even anders dan de rest. Erg leuk om te combineren maar ook zeer geschikt om alleen te dragen. De persoonlijke touch vind ik heel erg leuk. Deze ring maakt het totaalplaatje echt helemaal af.

GEDRAAID RINGETJE ZILVER | € 9,95
(de ring is ook verkrijgbaar in goud)
De laatste, maar zeker niet minst leuke ring. Dit is de meest speelse van de 4! Wederom een hele leuke toevoeging vind ik. De ring is subtiel maar door het gedraaide effect wel wat opvallender. Love it!

Is het niet een match made in heaven? Ik vind de combinatie van deze ringen heel erg leuk. Ik ga ze vast en zeker veel dragen. Dragen jullie eigenlijk ringen? En heeft zilver of goud dan jouw voorkeur? Laat het weten in de reacties. Vind ik leuk!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories