“I HAD TOO MUCH JEWELRY!” SAID NO WOMEN EVER (+ KORTINGSCODE) | OH-LEUK.NL

23/06/19

Ik heb een zwak voor mooie sieraden, al helemaal wanneer sieraden erg goed bij elkaar passen. Het combineren van sieraden, wat nu helemaal in is, is een trend die ik absoluut heel leuk vind! Een earparty, het layeren van kettingen of het stapelen van ringen. Ik wordt er heel gelukkig van! Onlangs heb ik 3 mooie ringetjes ontvangen, die perfect met elkaar te combineren zijn, van een te leuke webshop en daarnaast heb ik een hele fijne kortingscode voor jullie. Do you want to know more?

De ringen die ik heb mogen ontvangen zijn van de webshop Oh-Leuk.nl.

OH-LEUK.NL
Roma en Eloy zijn de trotse eigenaren van Oh-Leuk.nl. Oh-Leuk.nl is een webshop op het gebied van woonaccessoires en sieraden en is ontstaan door een grote liefde voor deze twee categorieën. Roma en Eloy worden blij van mooie spullen voor in huis en voor zichzelf. De passie voor sieraden is begonnen toen één van de twee in een sieradenwinkel gelegen in het hartje van Alkmaar werkzaam was. De liefde voor woonaccessoires is ontstaan toen Roma en Eloy gingen samenwonen. Bij het inrichten van het huis raakte ze meteen enthousiast en konden ze niet meer stoppen met het kopen van mooie spullen voor in hun huis. In de webshop worden verschillende stijlen verkocht die samen een goede mix vormen in het interieur. Oh-Leuk.nl is een droom die uitkomt. Het hebben van een webshop is voor Roma en Eloy de ideale mogelijkheid om bezig te zijn met hun passie en liefde. Daarnaast staan ze regelmatig op leuke markten, zodat iedereen Oh-Leuk ook persoonlijk kan ontmoeten. Roma en Eloy zijn altijd op zoek naar de leukste en meest unieke producten die bij hun passen. Alle producten worden met liefde ingepakt en bezorgd als een cadeautje.

Ik vind het altijd ontzettend leuk om het verhaal achter een webshop te weten. Vandaar dat ik ook vaak een stukje over de webshop meeneem in een blogpost. Ik vind het gewoon mooi om te lezen hoe mensen met een grote passie of liefde voor iets van hun droom werkelijkheid maken.

Goed, are you ready to party? Het is tijd voor een hele fijne ringparty met zilverkleurige ringetjes die voor elkaar gemaakt zijn. Ben jij juist van de gouden of misschien wel zwarte sieraden? No worries want Oh-Leuk heeft ook hele leuke gouden en zwarte stapelringetjes.

In totaal heb ik 3 ringetjes met elkaar gecombineerd. De ring Cross Shiny, de ring Shine Bright 2.0 en de ring Turning Shiny. De ringen kosten € 9,95 per stuk, zijn alle 3 gemaakt van staal waardoor ze niet verkleuren en zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten. Ik vind de combinatie van deze 3 ringen een match made in heaven. Doordat de ringen vrij subtiel en minimalistisch zijn passen ze gewoon erg goed bij elkaar. Ik ben er helemaal verliefd op en ik ga de ringetjes absoluut veel dragen. Nu moet ik bekennen dat alle andere ringen in de webshop ook heel erg leuk zijn en ook die zijn perfect met elkaar de matchen. Zo is er ook nog een leuke ring met een muntje of met een geometrische vorm bijvoorbeeld. Die vind ik ook echt ontzettend leuk!

KORTINGSCODE
Mocht jij deze sieraden of andere sieraden uit de webshop leuk vinden of misschien wel een item uit de categorie woonaccessoires. Vergeet dan vooral ook niet om mijn kortingscode te gebruiken. Met de kortingscode Shannblogt ontvang je namelijk 10% korting. Deze kortingscode is geldig t/m 31 juli.

Wauw, ik ben oprecht zo ontzettend blij dat ik deze webshop heb mogen ontmoeten, ontdekken en ervaren. Ik vind de collectie sieraden maar ook het aanbod in woonaccessoires erg leuk. De samenstelling van deze verschillende categorieën zorgt voor een gezellige, huiselijke webshop waar je niet in uitgekeken raakt. Daarnaast kent de webshop nog andere voordelen. Snelle verzending en lage verzendkosten bijvoorbeeld. Je bestelling is al verzonden binnen 1 à 2 werkdagen en wordt bij je thuis bezorgd vanaf € 1,50. Plaats je een bestelling boven de € 50 dan zijn de verzendkosten zelfs gratis. Fijn toch? Zo’n goede service! Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe ringen maar ook van de webshop.

Ik ben benieuwd: Welke sieraden draag jij het liefst? Zelf ben ik echt een fanatieke ringen en oorbellen drager. Deze sieraden draag ik letterlijk altijd.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op ““I HAD TOO MUCH JEWELRY!” SAID NO WOMEN EVER (+ KORTINGSCODE) | OH-LEUK.NL”

  1. Emile schreef:

    Prachtige ringetjes. Heel leuk samengesteld .

  2. Shannblogt schreef:

    Dankjewel Emile! 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories