I ALREADY FEEL THAT CHRISTMAS FEELING! | THE BODY SHOP CHRISTMAS COLLECTION

03/11/19

De kerstkriebels hadden mij al een beetje te pakken maar na deze week ben ik helemaal in de wolken! Deze week heb ik namelijk een MEGA perspakket mogen ontvangen van The Body Shop. Dit is zonder twijfel het allergrootste en allermooiste perspakket die ik ooit heb mogen ontvangen en dan heb ik het nog niet eens over de inhoud gehad. Vandaag ga ik de prachtige producten aan jullie laten zien. Ga er maar even goed voor zitten want het zijn er behoorlijk wat. READY?

Je kunt je wel voorstellen dat ik mijn ogen niet kon geloven toen de pakketbezorger met dit ENORME pakket voor de deur stond. Ik had geen flauw idee wat het kon zijn. Wat een verrassing en wat ben ik The Body Shop dankbaar. In eerste instantie dacht ik dat het een adventkalender was. Ik heb deze namelijk al eerder mogen ontvangen en deze had dezelfde vorm. Tot mijn grote verbazing zag ik dat het géén adventkalender was maar een soort kastje, gevuld met de mooiste producten. Wauw! Voordat ik de inhoud echt goed had bekeken begon mijn hart al sneller te kloppen. Wat een ongelofelijk mooi pakket!

In het perspakket zaten 5 hele mooie producten. Waaronder een aantal producten uit de kerstcollectie van The Body Shop. In deze feestelijke kerstcollectie vind je voor iedereen een heerlijk, op de natuur geïnspireerd verwencadeau. Je hebt de keuze uit tal van cadeaus: Secret santa, body care, skincare, luxe cadeaus, kleine presentjes en een uitgebreide vegan selectie. Elke aankoop die je doet draagt eraan bij dat meisjes in Indonesië en Brazilië hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. Hoe? Deze feestdagen werkt The Body Shop samen met Plan International. Ze werken aan projecten die 1500 meisjes de kennis, scholing en middelen bieden om groots te dromen en die dromen ook te verwezenlijken. Wat een prachtig inititief! Ik ben ontzettend trots dat ik The Body Shop hier ook een klein handje bij mag helpen.

Goed, het is tijd om de prachtige producten aan jullie voor te stellen..

SOOTHING ALMOND MILK & HONEY PREMIUM COLLECTION | € 38
Laat ik maar meteen beginnen met mijn favoriete giftset uit dit perspakket. Deze luxe cadeauset bevat maar liefst vier bodyproducten om een droge, gevoelige huid te vertroetelen. Ideaal dus in de winter, wanneer de huid het door weer, wind en centrale verwarming zwaar te verduren krijgt. Alle producten in de set zijn verrijkt met biologische Community Trade-amandelmelk en Community Trade-honing. Een heerlijk verzorgend en subtiel geurend verwencadeau voor de feestdagen.

INHOUD GIFTSET
• Almond Milk & Honey Shower Cream (250ml)
• Almond Milk & Honey Body Butter (200ml)
• Almond Milk & Honey Cream Scrub 25Oml
• Almond Milk & Honey Hand Cream 30ml
• Cream Bath Lily

Naast dat deze giftset er ontzettend mooi uitziet en het ideale cadeautje is voor de feestdagen zijn de producten ook nog eens onwijs lekker en heel eerlijk, ik had ook niet anders verwacht. The Body Shop is en blijft gewoon een topper op het gebied van verzorgingsproducten. De Soothing Almond Milk & Honey lijn is vanaf nu denk ik mijn nieuwe favoriet. Ik vind de geur echt HEERLIJK. Helemaal Shannon, I love it!

CALMING CAMOMILE GENTLE CLEANSE KIT | € 25
Oeh, heerlijk! Een giftset voor make-up liefhebbers. Deze handige skincareset bevat twee van The Body Shops beste én mildste make-upremovers, waarmee je je partymake-up aan het einde van de avond in een handomdraai verwijdert, zelfs waterproof make-up! Je huid wordt er heerlijk schoon en streelzacht van. De populaire Camomile-lijn is geschikt voor de gevoelige huid en geschikt voor contactlensdragers. Beide gezichtsreinigers in de set zijn verrijkt met kamille-extract uit het Engelse Norfolk.

INHOUD GIFTSET:
• Camomile Gentle Eye Make Up Remover (250ml)
• Camomile Sumptuous Cleansing Butter (90ml)
• Muslin Cloth

Mij zou je ook met deze giftset heel erg blij maken! Ik vind het goed reinigen van mijn gezicht erg belangrijk en deze set komt daarbij goed van pas. Ik vind dit een super leuk, origineel cadeautje die ook nog eens feestelijk verpakt is en daardoor erg leuk is om cadeau te geven.

FESTIVE BODY BUTTER TRIO | € 12
Oeps, nog meer body butters. Ik kom er haast in om maar mij hoor je verder niet klagen hoor. De body butters van The Body Shop zijn namelijk mijn meeste geliefde body butters ooit. Deze fijne set bevat alle drie de special edition body butters van 2019: sappige Juicy Pear, romige Warm Vanilla en fris-bloemige Rich Plum. Trakteer jezelf of iemand die je lief is op een verwencadeautje dat de huid zacht en soepel houdt in de koude wintermaanden.

INHOUD GIFTSET
• Special Edition Juicy Pear body butter (50 ml)
• Special Edition Warm Vanilla body butter (50 ml)
• Special Edition Rich Plum body butter (50 ml)

Dit wordt next level genieten! Deze 3 verschillende body butters vind ik namelijk stuk voor stuk het einde. Ik kan niet vaak zeggen dat ik in zo’n collectie alle producten lekker vind. Er zijn er vaak wel 1 of 2 die ik minder vind of zelfs helemaal niet lekker. Bij deze body butter trio is dit niet het geval. Ik ben er gewoon helemaal verbaasd van. Ik ben zo blij met dit setje. Daarnaast is het setje ook een erg leuk cadeautje. Voor slechts € 12 heb je 3 overheerlijke body butters. Echt deze wil je een keer geprobeerd hebben in je leven!

SALTED CARAMEL & VANILLA REED DIFFUSER | € 18 
Lekker, lekker, LEKKER! Yes, dit is wat we willen tijdens deze periode van het jaar. De guilty pleasure onder de geuren: de suikerzoete Vanilla & Salted Caramel Reed Diffuser. Geef toe aan je innerlijke zoetekauw en vul je huis met de geur van karamel-zeezout, praline en vanille-extract. Onweerstaanbare verwennerij! Vul je woonkamer of slaapkamer met de smakelijkste geur uit onze nieuwe Moments of Nature-lijn. Kies uit vier op de natuur geïnspireerde geuren voor in huis, op basis van natuurlijke essentiële oliën.

Ein-de-lijk geurstokjes gevonden waar je daadwerkelijk ook iets aan hebt. De geurstokjes die ik tot nu toe geprobeerd heb waren maar zelden zo goed als deze van The Body Shop. Je rook ze wel, maar alleen wanneer je met je neus in het flacon zat. Super zonde van je geld toch? Maar deze is het absoluut waard. Daarnaast past de geur Salted Caramel & Vanilla perfect bij deze tijd van het jaar. Het is genieten geblazen met deze geurstokjes! HAPPPPPPY ME!

DROPS OF GOLD | € 16 
Ondanks dat ik in team zilver zit ben ik toch mega blij met deze goudkleurige vriend van The Body Shop. Drops of Gold Lustre Finish Creator is een multifunctioneel product waarmee je altijd en overal een prachtige dewy look kunt creëren. Gebruik de gouden druppeltjes op zichzelf of meng ze door je favoriete beautyproducten. Geef je foundation bijvoorbeeld een glowy boost of voeg een subtiele glinstering toe aan je dagcrème. Highlight je cupidoboog, accentueer je jukbeenderen, maak je oogschaduw intenser… je kunt er eindeloos mee experimenteren!

HALLELUJAH! Deze goudkleurige druppels hebben een pigmentatie waar je U tegen zegt. Wooohoooo! Ik moet zelf wel even wennen aan de vloeibare substantie omdat ik eigenlijk altijd highlighter gebruik in poedervorm. Maar ik ben er absoluut ontzettend blij mee dat zeker. Ik ga er binnenkort even lekker mee knoeien. Deze gaat met de feestdagen heel erg goed van pas komen. Yes, yes, yes!

Dit waren de producten die ik van The Body Shop heb mogen ontvangen. Wat een geweldig perspakket is dit he? DANKBAAR! 4,5 jaar geleden toen ik net begon met bloggen droomde ik van dit soort perspakketten. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn leven en krijg ik bijna dagelijks de leukste perspakketten toegestuurd. Bij perspakketten als deze van The Body Shop beland je letterlijk in dromenland. Ik kan mijn ogen steeds niet geloven en ben zo trots en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Wauw! Ik hoop dat ik jullie met het delen van deze producten een beetje inspiratie heb kunnen geven op het gebied van mogelijke cadeautjes voor de feestdagen!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories