Hugo Boss – Ma Vie Intense (EdP) | Parfumania.nl

28/10/17

Nog heel even en dan is het november. De feestdagen komen steeds dichterbij en de eerste cadeautjes worden al ingekocht. Precies om die rede vind ik het fantastisch om de leukste webshops en cadeautips met jullie te delen. Vandaag deel ik een leuke webshop en cadeautip in één artikel. Wat ik alvast wil verklappen over de webshop is dat het een webshop betreft waar je onder andere parfum van grote merken voor een heel klein prijsje kunt scoren.

Ik stel jullie graag (voor de tweede keer) voor aan de webshop Parfumania.nl. Over deze webshop heb ik al één keer eerder geschreven. Destijds schreef ik over twee lipsticks van Revlon. Vandaag schrijf ik over een heerlijk parfum; Hugo Boss – Ma Vie Intense.

Daarbij heb ik ook een leuk extraatje ontvangen die op de foto hierboven al te zien is. Een Dolce & Gabbana nail lacquer in de kleur Intense. Een prachtige, vrouwelijke, donker rode kleur die ook nog eens ontzettend chique is. Naast dat de kleur ontzettend mooi is, is ook de verpakking prachtig! De nail lacquer zit verpakt in velvet doosje. Het flacon van de nail lacquer is vrij groot, langwerpig en van glas. De dop is goudkleurig wederom erg chique. I love it! Helaas is deze nail lacquer niet in de webshop verkrijgbaar.

Parfumania.nl verkoopt o.a. huidverzorgingsproducten, cosmetica, geschenksets, home & lifestyle producten en accessoires. Maar waar Parfumania.nl vooral bekend om staat zijn de parfums van grote merken die aangeboden worden voor hele fijne prijsjes. Daar heb ik er één van mogen ontvangen en ook niet de minste. Namelijk Hugo Boss – Ma Vie Intense.

Hugo Boss – Ma Vie Intense EdP | € 36,95 (30 ml)  
Adviesprijs: € 59,30

Deze eau de parfum is geïnspireerd op de zelfstandige geest van de vrouw die pauzes inlast om zich toe te geven aan de simpele momenten van het leven en om daar intens van te kunnen genieten. De samenstelling van het parfum is fris, rijk en uniek. Het parfum bestaat uit drie delen: moderniteit, vrouwelijkheid en vertrouwen.

Hartnoot: Bloemen boeket met rozenblaadjes.
Topnoot: Cactusbloemakkoord.
Basisnoot: Cederhout.

Hugo Boss – Ma Vie Intense is een geur die voor mij gemaakt is. Ik vind het zonder twijfel een fantastische geur. De geur is vooral fris, vrouwelijk en bloemig. Precies waar ik van hou. Naast dat ik helemaal weg ben van de geur vind ik ook het flacon erg chique. Ook blijft de geur erg lang hangen. Heel fijn! Mocht je van dezelfde geurnoten houden als ik dan vind jij dit parfum waarschijnlijk ook helemaal het einde. Daarnaast is de webshop Parfumania.nl ook echt een aanrader. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor de feestdagen (of een andere gelegenheid) dan raad ik je absoluut aan om een kijkje te nemen in de webshop. Parfumania.nl is echt een hele fijne, overzichtelijk webshop met een enorm aanbod. Daarnaast zijn de producten waaronder parfums een stuk lager geprijsd dan bij de gemiddelde parfumerie wat het nog leuker maakt. Fantastisch toch?

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Hugo Boss – Ma Vie Intense (EdP) | Parfumania.nl”

 1. Karin schreef:

  Hugo bosch heerlijke geur i love it ?

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Karin!

 3. Emile schreef:

  Mooie producten en super mooie foto’s.

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt Emile! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories