HOW TO WEAR | Fancy sneakers

13/05/15

2bn

Sneakers, sneakers en nog eens sneakers!
Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
Je hebt ze in heel veel verschillende kleurtjes, printjes en modellen.
Maar welke sneakers zijn nou eigenlijk het makkelijkst te dragen & te combineren? Je leest er alles over in dit artikel!

Natuurlijk passen niet alle sneakers bij elke outfit. Hoe kun je dit oplossen? Heel simpel! Ga op zoek naar zwarte/witte sneakers. Ondanks dat ze geen leuke kleurtjes hebben zijn ze zeker niet saai. Dat bewijzen deze gave sneakers van Straatstijl maar weer! Deze sneakers heb ik mogen ontvangen naar aanleiding van een leuke samenwerking. Super tof!

Op de foto hieronder is te zien dat dit pakketje komt van BN Fashionstore. Hun naam is gewijzigd naar Straatstijl.

1bn

Zwarte en/of witte sneakers zijn echt een must. Ik vind dat zwarte en/of witte sneakers echt thuis horen in iedere sneaker stash.
Je kunt ze overal bij combineren en je kunt er heel veel verschillende kanten mee op. Ideaal!

3bn

Ik heb deze gave sneakers gecombineerd met een stoere ripped jeans (Primark) , een blouse in mint kleur (Primark), een kort zwart jasje/vestje (H&M) en als accessoire mijn zonnebril met spiegelglas (Lucardi.) Misschien beetje een gekke combinatie. Maar daar hou ik wel van!

4bn

Zijn jullie nog op zoek naar zwarte sneakers die niet al te duur zijn dan raad ik jullie aan om een kijkje te nemen op www.straatstijl.nl want deze sneakers kosten maar € 26,99 en zitten ook nog eens onwijs lekker!

5bn

Hebben jullie eigenlijk een favoriete sneaker?
Laat dan even een reactie achter. Ik vind het leuk om te lezen wat jullie favoriete sneaker is!

Straatstijl, bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik HIER om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “HOW TO WEAR | Fancy sneakers”

  1. Eva schreef:

    Omg deze schoenen zijn zo mooi! Op dit moment draag ik vans ook zwart/wit ♡

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel, Vans heb ik ook gehad! Zwarte/witte schoenen zijn echt een must om te hebben! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories