Houtskool verzorgingsproducten | Action

03/02/18

Houtskool producten zijn al een aardige tijd erg populair op het gebied van huidverzorging. Ook Action is meegegaan in deze trend. Vandaag laat ik jullie een aantal houtskool producten zien die verkrijgbaar zijn bij Action en vertel ik er wat meer over.

Inmiddels is de collectie houtskool producten bij Action nog verder uitgebreid. De producten die ik een tijdje geleden kocht zijn een houtskool sheet mask, houtskool poriën strips en houtskool reinigingsdoekjes.

Houtskool sheet mask | € 0,68
Ik heb al een keer eerder sheet masks meegenomen bij Action en daar was ik mega enthousiast over. Hierdoor werd ik ook nieuwsgierig naar dit masker. Het masker bevat houtskool en zeezout wat enorm goed is voor verstopte poriën en een vette huid. Het masker is mega vochtig wat zorgt voor een verkoelend en verfrissend effect op de huid. Ik vind het zelf erg lekker om een sheet mask te gebruiken wanneer ik in bad ga of op een warme zomerdag. Het masker is zwart en heeft een goede pasvorm. Daar ben ik enorm blij mee. In de meeste gevallen zijn sheet masks veel te groot voor mijn hoofd namelijk. Hierdoor zitten vaak de gaten voor de ogen op mijn wangen en het gat voor de mond op mijn kin. Zie je het al voor je?! Na gebruik voelt mijn huid zijdezacht en lekker opgefrist aan. Aanrader!

Hoe te gebruiken? 
– Reinig voor gebruik je gezicht grondig.
– Breng het masker aan op een droge huid.
– Laat het masker zo’n 15 tot 20 minuten zitten.
– Verwijder het masker, masseer het resterende serum in de huid en reinig het gezicht vervolgens met warm water.

Houtskool poriën strips | € 0,99 (6 stuks)
Zo nu en dan vind ik het heerlijk om even wat tijd voor mezelf te nemen. Dit gaat vaak gepaard met een heerlijk gezichtsmasker en een poriën strip. Niet is lekkerder dan een fris, schoon en gereinigd gezicht. Daar kan ik oprecht van genieten. Deze houtskool poriën strips zijn geschikt voor de kin en het voorhoofd. De strips verwijderen mee-eters, reinigen de poriën en zijn geschikt voor alle huidtypen.

Hoe te gebruiken?
– Reinig voor gebruik je gezicht gronding.
– Breng de strips aan op een licht vochtige huid.
– Laat de strips zo’n 15 tot 20 minuten zitten en wacht tot ze goed droog zijn.
– Verwijder de strips voorzichtig.

Houtskool reinigingsdoekjes | € 0,89 (30 stuks, 20 x 15 cm) 
Reinigingsdoekjes gebruik ik maar zelden. Toch vind ik het fijn om ze in huis te hebben. Ik heb al zoveel verschillende reinigingsdoekjes geprobeerd maar houtskool reinigingsdoekjes nog niet. Daarom besloot ik om voor slechts € 0,89 óók de houtskool reinigingsdoekjes te proberen. De reinigingsdoekjes zijn verrijkt met houtskool, voor een optimaal gereinigde huid. Ik merk dat de doekjes wat meer moeite hebben met waterproof make-up. Maar je hoort mij zeker niet klagen. Voor € 0,89 vind ik dit prima reinigingsdoekjes. Daarnaast zijn de reinigingsdoekjes wederom geschikt voor alle huidtypen.

De houtskool producten zijn verkrijgbaar in alle Action filialen. Let op: Door het sterk wisselende assortiment kan het zo zijn dat er bepaalde producten uit het assortiment zullen gaan of misschien al zijn.

Benieuwd naar één of meerdere producten? Neem dan zeker even een kijkje in het dichtstbijzijnde Action filiaal!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

2 comments so far.

2 reacties op “Houtskool verzorgingsproducten | Action”

  1. Emile schreef:

    Ik ben heel benieuwd naar deze producten.

  2. Shannblogt schreef:

    Leuk Emile! Probeer het eens zou ik zeggen. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories