Holiday Glitter Wetbrush (Cadeautip)

24/11/17

Jullie zien het goed, wéér een artikel over de Wetbrush! Dit keer is het een haarborstel uit de najaarscollectie. De Wetbrush is zonder twijfel één van de fijnste haarborstels die ik ooit heb gehad. Persoonlijk zou ik dit een heel leuk cadeau vinden om te geven maar ook om te krijgen. Kleine tip voor de feestdagen! De najaarscollectie bestaat uit verschillende designs maar de Holiday Glitter collectie die ik heb ontvangen is wel héél erg geschikt als kerstcadeautje.

De Wetbrush najaarscollectie
Wetbrush breidt dit najaar haar collectie uit met de Tattoo- en Holiday Glitter Brushes. De Tattoo collectie bestaat uit 3 verschillende designs met elk een eigen thema geïnspireerd op een tattoo uit het straatbeeld: Butterfly, Leopard Heart en Tiger Lilly. Ook de Holiday Glitter collectie bestaat uit 3 verschillende varianten. Pink Glitter, Purple Glitter en White glitter. 

De Wetbrush
Een tijdje terug schreef ik ook al een uitgebreid artikel over de Wetbrush. Waarschijnlijk heeft niet iedereen dit artikel gelezen dus ik zal nog even kort toelichten wat de Wetbrush is en wat deze haarborstel zoveel beter maakt dan andere haarborstels. De Wetbrush is ingezet met IntelliFlex borstelharen. De borstelharen zijn dun, sterk en flexibel waardoor de borstels geschikt zijn voor ieder haartype. Je haar wordt beschermd en de doorbloeding van de hoofdhuid wordt verbetert. Aan de uiteinden van de borstelharen zitten SoftTips Polymeer waardoor de borstel soepel door het haar glijd. Zelfs met nat haar heeft deze borstel geen moeite. Binnen no-time is het haar vrij van knopen en klitten zonder het haar te breken of beschadigen.

Het resultaat? Gezonder haar zonder klitten of gespleten haarpunten en minder haaruitval! The Wet Brush borstels zijn te gebruiken op nat- en droog haar en zijn uitermate geschikt voor extensions, pruiken en kroeshaar.

Omdat ik zo enthousiast ben over de Wetbrush vond ik dat dit product absoluut niet aan mijn cadeautips mocht ontbreken en zeg nou zelf, de haarborstels uit de Holiday Glitter collectie zijn toch perfect om cadeau te geven?

Wetbrush € 14,95 | o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Holiday Glitter Wetbrush (Cadeautip)”

  1. Ik heb ‘m zelf nog niet, maar ben er wel benieuwd naar!

  2. Shannblogt schreef:

    De borstel ziet er heel gewoon uit maar hij is zoveel fijner dan een normale haarborstel! Daarnaast is de borstel ook een stuk beter voor het haar. Zeker een keertje aanschaffen dus. Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories