Hoesjes Outlet | Telefoonhoesjes

25/07/15

1_hoesje_154

Het ontdekken van een nieuwe webshop is altijd leuk. Maar nog leuker als het een webshop is waar telefoon hoesjes en telefoon accessoires worden verkocht. Ik vind telefoon hoesjes en accessoires geweldig!

De webshop die ik nog maar kort geleden ontdekt heb is Hoesjes Outlet. Van deze webshop heb ik twee leuke hoesjes mogen ontvangen. Sinds vorige week dinsdag heb ik een gouden Iphone 6 in mijn bezit dus jullie kunnen wel raden voor welk toestel ik de hoesjes heb uitgekozen.

Ik kan echt niet zonder mijn telefoon en ik bescherm mijn telefoon daarom ook goed. Dit doe ik door gebruik te maken van telefoon hoesjes. Maar een telefoon hoesje dient in mijn ogen niet alleen voor bescherming. Ze hebben vaak verschillende vormen, printjes en kleuren waardoor het er ook nog eens leuk uit ziet. Dat bewijzen de hoesjes van Hoesjes Outlet maar weer.

Het eerste hoesje wat ik heb uitgekozen is:

3_hoesje_478

Dit hoesje is gemaakt van hard plastic en is erg stevig. Zo stevig dat ik hem bijna niet van mijn telefoon af krijg. Waarschijnlijk is er een bepaalde techniek waarmee je het hoesje er zo af klikt maar deze techniek heb ik tot nu toe nog niet gevonden. Het hoesje is goud met wit en belegd met strass steentjes rond het Apple logo.

8 hoesje

De volume knop en de aan/uit knop zitten diep in het hoesje omdat de rand van het hoesje vrij dik is maar dit is niet hinderlijk. Ook verkrijgbaar in een roze-witte uitvoering. De prijs van dit hoesje is € 13,99.

7 hoesje

Na even wat scrollen was het tweede hoesje ook snel uitgekozen en dat is deze geworden:

2 hoesje

Dit hoesje is ultradun (1mm) en licht van gewicht. Doordat het hoesje flexibel is, is deze makkelijk om je toestel te bevestigen. De volume en de aan/uit knop zijn in het hoesje verwerkt. Ook is er voor de oplader en eventueel oordopjes genoeg ruimte open gelaten. Dit hoesje was verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op dit moment is alleen de zwarte versie nog beschikbaar. De prijs van dit hoesje is € 12,99.

6 hoesje

Ben jij gek op telefoon hoesjes en accessoires? Neem dan eens een kijkje op: http://www.hoesjes-outlet.nl.
Leuk feitje: Hoesjes Outlet heeft altijd gratis verzending en je bestelling is super snel in huis.

Hoesjes Outlet, bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories