Hoesjes Outlet | Gadgets & Accessoires

09/11/15

1 HO

In juli dit jaar werkte ik samen met de webshop hoesjes-outlet.nl. Vorige week heb ik weer een leuk pakketje mogen ontvangen van Hoesjes Outlet met daarin in een aantal handige gadgets/accessoires voor mijn iPhone.

In de webshop van Hoesjes Outlet vind je niet alleen een ruime keuze in telefoonhoesjes maar je vind er bijvoorbeeld ook handige accessoires en gadgets die geschikt zijn voor jouw toestel!

logo-hoesjes-outlet-new

In mijn eerste artikel in samenwerking met Hoesjes Outlet laat ik twee telefoonhoesjes zien die ik heb mogen ontvangen. Dit keer ben ik gegaan voor wat handige accessoires/gadgets.

Het product waar ik het meest blij mee ben is de witte dock (voor iPhone 5, 5S en 6).

2 HO

Ik heb deze gekozen omdat ik hem al een tijdje wilde hebben. Het is een simpele witte dock en juist omdat hij zo simpel is vind ik hem fantastisch! Met een dock kun je, je telefoon opladen. Bij deze dock moet je er wel rekening mee houden dat het oplaadkabeltje niet meegeleverd wordt. Maar je kunt natuurlijk gewoon je eigen oplaadkabeltje er op aansluiten.

De prijs van de witte dock is € 8,99 € 11,99.

3 HO

Persoonlijk vind ik het erg handig om een reserve oplaadkabel te hebben. En wat denk je? Ik mocht er één bij uitkiezen. Super fijn!

4 HO

De USB oplaadkabel die ik heb uitgekozen is geschikt voor de iPhone 5, 5S, 6 en 6 plus en is 100 cm lang.  Het kabeltje werkt echt uitstekend op de dock. Nu kan ik de dock op mijn bureau zetten en aansluiten op mijn laptop. Ik vind hem echt fantastisch!

De prijs van de USB oplaadkabel is € 5,99

5 HO

Tot slot heb ik de LOPURS 0.3 mm tempered glass screen protector mogen ontvangen. LOPURS biedt de ultieme bescherming voor het peperdure scherm van je iPhone. Met de LOPURS 0.3 mm Tempered Glass Screen Protector blijft je beeldscherm vrij van beschadigingen, krassen, vuil en vlekken. De hoge beeldkwaliteit blijft intact en het touchscreen blijft uitstekend hanteerbaar.

6 HO

Naast de tempered glass screen protector zelf zitten er ook nog twee doekjes bij. Een nat en droog doekje waarmee je het scherm op een professionele wijze schoon kunt maken. Ook zit er een dust absorber bij waarmee je makkelijk het stof van je scherm kunt vegen.

De prijs van de LOPURS 0.3mm tempered glass screen protector is € 12,99 € 17,99.

7 HO

Over de dock en oplaadkabel ben ik echt razend enthousiast! De screen protector heb ik nog niet in gebruik. Maar ik heb al wel gemerkt dat de screen protector van goede kwaliteit is. Hij is dun en erg stevig. Ook de doekjes en de dust absorber die je er bij krijgt vind ik erg handig!

Maken jullie eigenlijk gebruik van een screen protector?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Hoesjes Outlet | Gadgets & Accessoires”

 1. Eva schreef:

  Ik gebruik geen screen protector, ik heb het ook nog nooit gebruikt. Leuk dat ze weer een pakketje toestuurden!

 2. shannblogt schreef:

  Pakketjes ontvangen is altijd leuk! Dankjewel voor je reactie! 😉

 3. Melissa schreef:

  Wat een mooie foto’s maak je. Ga er toch eens over nadenken om ook een screen protector te gaan gebruiken.

 4. shannblogt schreef:

  Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories