Hoe laat is het? Tijd voor een nieuw artikel!

02/01/16

4 lesara

Een horloge is de kers op de taart wat betreft je outfit. Een horloge kan je outfit helemaal afmaken. Ik hou er van! Afgelopen week heb ik een horloge mogen ontvangen van een ontzettend leuke webshop! Een webshop waar ik zelf nog niet bekend mee was!

De webshop waar ik het horloge van heb mogen ontvangen is Lesara.nl. Lesara.nl is een webshop met een ruim assortiment aan fashion, beauty en lifestyle producten. De webshop beschikt over veilige verzending en 30 dagen retourrecht. Naast dat zijn alle producten van top kwaliteit en ook nog eens ontzettend scherp geprijsd! Shopaholics opgelet! Als je eenmaal in de webshop beland bent ben je zo een paar uur verder!

1 lesara
Op de foto hierboven lijkt het alsof de wijzerplaat stoffig/onscherp is maar dat is het patroon van de wijzerplaat.

Het horloge wat ik heb ontvangen is het A.Angelini Dames Horloge. Dit horloge is verkrijgbaar in zilver en in rosé goud. De keuze tussen deze twee varianten was voor mij al snel gemaakt. Ik ben gek op zilveren sieraden & accessoires.

Het horloge is gemaakt van roest vrij staal en beschikt over een Quartz uurwerk. Daarnaast is het horloge voorzien van een handig vouwsluiting met clip. Deze clip kun je openen door hem aan de zijkanten in te drukken. Tot slot kun je het horloge ook nog eens makkelijk kleiner maken. En dat is voor mij belangrijk bij een horloge want horloges zijn mij altijd veel te groot!

2 lesara

De prijs van het A.Angelini Dames Horloge is € 19,99 € 89,95.

Ben jij benieuwd wat er allemaal te vinden is in de webshop van Lesara. Neem dan zeker even een kijkje!

logo-lesara_NL

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Hoe laat is het? Tijd voor een nieuw artikel!”

  1. Eva schreef:

    Mooi horloge! Persoonlijk vind ik goud mooier, maar deze is ook eeg mooi

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel, mijn voorkeur gaat altijd uit naar zilver omdat ik goud niet bij mij vind staan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories