HI LEVI, NICE TO MEET YOU! | IKKI

03/02/19

Lieve allemaal, vandaag wil ik jullie even voorstellen aan Levi. Levi is mijn nieuwe, zilverkleurige eyecatcher van het merk IKKI. Ik ben groot fan van dit merk en dat zal jullie vast niet zijn ontgaan. Uiteraard gaat deze eerste ontmoeting gepaard met een aantal fijne foto’s zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van mijn nieuwste aanwinst.

Het verhaal achter IKKI is bijzonder en te mooi om niet met jullie te delen. Dit stukje mocht absoluut niet ontbreken.

OVER IKKI
‘Achter ieder succesverhaal schuilt een droom en heel veel passie. De oprichtster van ikki, genaamd Kiki, startte het merk in 2007. Na een dag op werk ging ze naar het strand om wat te ontspannen. Toen ze later op de avond thuiskwam, besefte ze zich dat ze haar zonnebril op het strand was vergeten. Kiki ging opzoek naar een nieuwe zonnebril en ze kwam er al snel achter dat veel zonnebrillen er hetzelfde uitzien en veel te duur zijn. The idea of ikki was born. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de modebranche, was het nu tijd voor een eigen merk. De eerste ikki-collectie bevatte unieke brillen, met de hand gemaakt van acetaat én hoogwaardige lenzen, maar dan voor een eerlijke prijs. Twee jaar later introduceerde ikki haar eerste horlogecollectie met datzelfde idee voor ogen. Kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs.’

LEVI LV01 – IKKI | € 69,95
Oh wow! Ik had Levi al een tijdje op het oog. Wat een knapperd is het he? Het was liefde op het eerste gezicht. Het is zo’n mooi horloge. Vooral de horlogeband vind ik echt schitterend. De schakels hebben een matte finish wat het horloge een luxe uitstraling geeft. PRETTY! Deze beauty is op dit moment verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Zilver, rosé goud en gun. Wat draag jij het liefst?

Dit horloge uit de LEVI-serie heeft een diameter van 36 MM en is 9 mm hoog. De vorm van de kast is rond en de kleur van de wijzerplaat is wit. Alle IKKI horloges zijn 3ATM waterdicht en zijn voorzien van gehard mineraal glas. Op het Japanse Quartz Uurwerk zit twee jaar garantie. Fijne bijkomstigheid wel! De metalen band is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De achterkant en de sluiting zijn gemaakt van roestvrijstaal. It’s all good! Dat de horloges van IKKI van hele goede kwaliteit zijn kan ik inmiddels ook zeker bevestigen. Dit is namelijk mijn vierde IKKI horloge.

Wat ik ook erg leuk vind is dat alle IKKI horloges worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. In deze verpakking vind je onder ander het horloge, een envelop met een officieel garantiebewijs, eventueel gereedschap om je horlogeband te verstellen en een instructieboekje. Vooral het gereedschap om de horlogeband te verstellen vind ik zo praktisch. Ik heb echt hele smalle polsen. Een horloge met een mesh- of schakelband moet ik altijd kleiner maken en niet zo’n klein beetje ook dus dat gereedschap is voor mij echt een must!

HAPPY GIRL AGAIN! IKKI maakt mij altijd zó enthousiast. Tot nu toe ben ik zó blij met alle horloges. Ze zijn stuk voor stuk prachtig, betaalbaar en kwalitatief erg goed. Love it!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories