Het verjaardagscadeau van mama!

25/07/17

Mijn vader was 22 juli jarig en 24 juli was mijn moeder jarig. In het artikel van gisteren hebben jullie kunnen lezen wat ik mijn vader cadeau heb gegeven voor zijn verjaardag. Vandaag laat ik één van de cadeaus zien die ik mijn moeder voor haar verjaardag heb gegeven.

Ook mijn moeder heb ik meerdere cadeautjes gegeven. Het cadeau wat ik met jullie wil delen komt van de webshop Coolgift.com.

Coolgift.com
‘Coolgift is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve gadgets. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volledig team in en rond het bedrijf. Dag in dag uit wordt er gezocht naar de nieuwste en leukste cadeaus.’

Het cadeau wat ik bij Coolgift.com scoorde is het Shiatsu Nekmassage kussen. Dit cadeau is eigenlijk geschikt voor het hele gezin. Maar omdat mijn moeder regelmatig last van haar nek heeft is dit cadeau juist voor haar fantastisch!

Shiatsu Nekmassage kussen – € 69,95
Eigenlijk direct na het uitpakken van het cadeau hebben we het massagekussen uitgeprobeerd. Mijn moeder, mijn vader en ik hebben alle drie ervaren hoe het was om gemasseerd te worden door het Shiatsu massagekussen en eigenlijk hadden we alle drie dezelfde mening. Héérlijk! Wij hoeven niet meer naar een masseur want we hebben tegewoordig een masseur aan huis. Dit massage kussen is absoluut een aanrader. Vooral voor mensen met nekklachten kan dit kussen een hele fijne uitkomst zijn. Maar ook voor mensen die dol zijn op massages.

Met het Shiatsu massagekussen verlicht je spier- en zenuwpijn en bevorder je de bloedcirculatie. Daarnaast kun je het apparaat natuurlijk ook gebruiken om even lekker te ontspannen. Je kunt het apparaat aansluiten met de standaard stroomstekker of met de autostekker en is makkelijk te bedienen met de geïntegreerde besturingsknoppen.

Het massagekussen heeft een ergonomische vorm en draagriemen waar je je armen in kan laten rusten. De massage techniek die gekopieerd wordt is een Japanse massagemethode waarbij duimen, handpalmen en vingers worden gebruikt om druk uit te oefenen. Het massagekussen is te gebruiken voor nek-, rug-, dij-, kuit- en voetmassages. Daarnaast heeft dit massagekussen een verwarmde functie. Super lekker!

Mijn moeder maar ook de rest van het gezin is mega blij met dit apparaat. Dit is absoluut een top cadeau. Mocht je ook op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau dan is de webshop Coolgift.com een aanrader! Het assortiment is uitgebreid en gevarieerd waardoor je er altijd wel een passend cadeau kunt vinden. Daarnaast kun je er natuurlijk ook lekker rondkijken als je jezelf iets cadeau wilt geven!


Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Dit kun je doen door op de zwarte Bloglovin knop te drukken.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Het verjaardagscadeau van mama!”

 1. Nina schreef:

  Wat een super mooi cadeau. Dit lijkt mij echt een fantastisch apparaat.

 2. Shannblogt schreef:

  Dat is het ook Nina, bedankt voor de leuke reactie!

 3. Saskia schreef:

  Ik heb er ook 1, zalig<3

 4. Shannblogt schreef:

  Het is inderdaad een heerlijk apparaat Saskia. Leuk dat je hem ook hebt!

 5. Emile schreef:

  Ik heb ‘m ook…heerlijk apparaat. Hij is zelfs goedgekeurd door mijn fysiotherapeute. Zo goed zelfs dat ze het apparaat zelf ook aan gaat schaffen.

 6. Shannblogt schreef:

  Ah wat leuk om te horen zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories