HET NIEUWE ZEEP-ASSORTIMENT VAN ETOS!

29/01/17

Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment waarin duidelijk wordt gemaakt dat zeep niet saai hoeft te zijn. Ik heb twee zeep blokken van deze nieuwe collectie ontvangen en wat zijn ze fantastisch.

Ik heb er eens over nagedacht hoe vaak ik per dag mijn handen was en om eerlijk te zijn doe ik dit zo’n beetje de hele dag door. Zowel thuis als op mijn werk. Ik vind het gewoon belangrijk om schone handen te hebben. Het is ook wel zo hygiënisch toch?

Handen wassen wordt nu nog leuker met het nieuwe zeep-assortiment van Etos. Dit assortiment bestaat uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 verschillende zeepblokken, een desinfecterende hand gel en een desinfecterende hand soap.

De vloeibare handzeep zit verpakt in een pompflacon van 300 ml. Naast de flacons van 300 ml zijn er van de varianten Orange & Grapefruit, Hygiëne Soap en Sensitive Silk ook navulflacons verkrijgbaar met een inhoud van maar liefst 1 liter. De Hygiëne gel is ook verkrijgbaar in een klein formaat van 50 ml. Super handig voor onderweg of om mee te nemen op reis.

PRIJZEN VAN DE HAND SOAPS & HAND GEL:
Hygiëne gel 300 ml – € 2,99 | Mini 50 ml – € 0,99
Hygiëne soap 300 ml – € 0,99 | Navulflacon 1000 ml – € 2,49
Aloë Vera 300 ml – € 1,49
Cedarwood & Rosemary 300 ml – € 1,49
Coconut & Almond 300 ml – € 1,49
Ginger & Green tea 300 ml – € 1,49
Lotus & Waterlily 300 ml – € 1,49
Orange & Grapefruit 300 ml – € 1,49 | Navulflacon 1000 ml – € 2,99
Sensitive Silk 300 ml – € 1,19 | Navulflacon 1000 ml – € 2,99
Ultra Sensitive 300 ml – € 1,79

Zelf heb ik 2 zeepblokken uit het nieuwe zeep-assortiment van Etos mogen ontvangen. De zeepblokken zijn handgemaakt en bestaan voor 80% uit olijfolie. Na gebruik voelen je handen verzorgd en zijdezacht aan. De zeepblokken kosten € 3,49 per stuk (150 gram.)LAVENDER ZEEPBLOK

Het lavender zeepblok is verrijkt met lavendelbloesem en heeft daardoor een krachtige lavendel geur. Heerlijk! Naast de heerlijke geur vind ik de zeep er ook nog eens erg leuk uit zien. Volgens mij kun je de kleine stukjes lavendelbloesem zelfs terug zien in de zeep.

OLIVE ZEEPBLOK
Het Olive zeepblok is verrijkt met Dode Zee zout en heeft een krachtige olijfgeur. Ook deze geur vind ik ontzettend lekker. Zowel het Olive zeepblok als het Lavender zeepblok hebben een echte zeepgeur. Je moet er van houden. Ik ben er in ieder geval dol op.

TIP
De nieuwe zeepblokken van Etos zijn niet alleen lekker om je handen mee te wassen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook in je kledingkast leggen.


Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories