Hema Soft Matt lipbalm 08

09/01/16

0 hema 08

In mei vorig jaar schreef ik een artikel over de Soft Matt lipbalms van Hema. Op dat moment had ik drie verschillende kleuren. Nummer 02, 03 en 04. Inmiddels heb ik er een nieuw kleurtje bij! Nummer 08!

2 hema 08

Het artikel waarin ik schrijf over de Soft Matt lipbalms 02, 03 en 04.

Omdat ik de kleuren 02, 03 en 04 al een aardig tijdje in mijn bezit had vond ik dat het tijd werd voor een nieuw kleurtje. Ik heb gekozen voor nummer 08. Deze kleur is net een tikkeltje donkerder dan de andere kleuren die ik al had.

11 hema 08

De Soft Matt lipbalm 08 is een klassieke diep rode kleur. Ik vind de kleur echt prachtig maar wat mij wel direct op viel was dat de kleur niet echt overeen komt met de kleur van de verpakking. In dit geval vind ik het geen probleem omdat ik erg tevreden ben over de kleur. Maar mocht je zelf een Soft Matt lipbalm aan willen schaffen en twijfelen over de kleur dan raad ik je aan om de kleur even te swatchen voordat je hem koopt!

7 hema 08

Het pigment van de Soft Matt lipbalm 08 is net zo goed als van alle andere kleuren. De Soft Matt lipbalms dekken erg goed en door de matte formule blijven ze ontzettend goed zitten. Ondanks dat de lipbalms mat zijn voelen ze niet droog aan. De lipbalms zijn juist erg romig waardoor het voelt alsof je een verzorgende lippenbalsem draagt. En naast alle voordelen die ik al genoemd heb zijn de Soft Matt lipbalms ook nog eens heel betaalbaar.

De prijs van de Soft Matt lipbalms van Hema € 3,50.
Inmiddels verkrijgbaar in tien verschillende kleuren (online en in Hema winkels!)

10 hema 08

Ben jij al bekend met de Hema Soft Matt lipbalms? Welke kleur is jouw favoriet?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

8 comments so far.

8 reacties op “Hema Soft Matt lipbalm 08”

 1. Sija schreef:

  Mooie kleuren! Ik heb deze nog nooit geprobeerd. Ik ga er toch eens naar kijken. 🙂

 2. Dascha schreef:

  Ik ben hier wel echt benieuwd naar geworden 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 3. Catherine schreef:

  Ik heb deze ook en ben er dol op! Erg mooie foto’s zeg!

 4. shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor jullie lieve reacties meiden!

 5. Bodi schreef:

  Ziet er heel goed uit! Word er wel enthousiast van als ik dit zo zie!

 6. Wat een prachtige kleur! Ik vind ze echt geweldig!
  Ik heb sinds zaterdag heb ik 04 en dat is meteen de eerste, ben echt te vrede over de kwaliteit en ga er zeker nog meer kopen.
  Inmiddels staat de review van 04 online op mijn blog.

 7. Eva schreef:

  Ik ben nog altijd tevreden met 02 die je mij hebt aangeraden 🙂

 8. Nellie schreef:

  Ben.op zoek naar Lipbalm matt 03 en 04 van de Hema.
  Zijn deze uit het assortiment of zijn ze anders genummerd.
  Hoop dat ze er nog zijn want deze kleuren bevallen mij héél goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories