HELLO NEW BEAUTY! | IKKI

11/11/18

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de ZORA watch van IKKI. Een prachtig rosé goud horloge met een vrij grote, opvallende wijzerplaat. Een echte eyecatcher! Vandaag stel ik jullie voor aan mijn nieuwe IKKI horloge die precies het tegenovergestelde is van de ZORA watch.

In mijn vorige IKKI artikel schreef ik al een kort stukje over het verhaal achter IKKI. Wellicht heb je dit stukje al gelezen maar ik vind het zo’n leuk verhaal dat ik het nog een keer met jullie wilde delen.

THE STORY BEHIND IKKI
‘Achter ieder succesverhaal schuilt een droom en heel veel passie. De oprichtster van ikki, genaamd Kiki, startte het merk in 2007. Na een dag op werk ging ze naar het strand om wat te ontspannen. Toen ze later op de avond thuiskwam, besefte ze zich dat ze haar zonnebril op het strand was vergeten. Kiki ging opzoek naar een nieuwe zonnebril en ze kwam er al snel achter dat veel zonnebrillen er hetzelfde uitzien en veel te duur zijn. The idea of ikki was born. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de modebranche, was het nu tijd voor een eigen merk. De eerste ikki-collectie bevatte unieke brillen, met de hand gemaakt van acetaat én hoogwaardige lenzen, maar dan voor een eerlijke prijs. Twee jaar later introduceerde ikki haar eerste horlogecollectie met datzelfde idee voor ogen. Kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs.’

GRACE GC02 (ROSE GOLD) | € 59,95
Minimalistisch, chique en enorm stijlvol. Dit is hoe ik dit ontzettend mooie horloge zou omschrijven. De luxe, klassieke uitstraling vind ik prachtig. Dit horloge uit de GRACE-serie heeft een afmeting van 22 mm x 29.5 mm en de horlogekast is 8 mm hoog. De kast is vierkant en rosé goud. De wijzerplaat is wit van kleur. Alle IKKI horloges zijn 3ATM waterdicht en zijn voorzien van gehard mineraal glas. Op het Japanse Quartz Uurwerk zit twee jaar garantie. Het horloge heeft een mesh band. Deze mesh band is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De achterkant en de sluiting zijn gemaakt van roestvrijstaal. Dit horloge is in verschillende varianten verkrijgbaar.

Alle horloges die ik op dit moment heb hebben een ronde kast. Dit horloge uit de GRACE-serie heeft dat niet. De vierkante kast en het kleine formaat van de kast geven het horloge een stijlvolle twist. Wat ik erg leuk vind! Dit is mijn tweede horloge van IKKI en ik ben enorm enthousiast over de kwaliteit van de horloges. Daarnaast zijn de horloges ook nog eens onwijs betaalbaar wat het natuurlijk nóg leuker maakt.

Aanrader? Absoluut! In de webshop vind je een fijn aanbod aan horloges met een enorme diversiteit. Hierdoor is er waarschijnlijk voor iedereen wel een horloge te vinden. IKKI horloges zijn ook erg leuk om cadeau te geven (wellicht een idee voor de feestdagen) want ze worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Ik ben net als de vorige keer weer ontzettend blij met mijn nieuwe horloge. Hij is zo mooi!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “HELLO NEW BEAUTY! | IKKI”

 1. Evelien schreef:

  Mooi, ik ben gek op rose gold accessoires!

 2. Shannblogt schreef:

  Waaahh, ik ook! Bedankt voor je reactie! 🙂

 3. Emile schreef:

  Heel anders dan je andere IKKI horloge maar wederom is dit horloge ook mooi. Een mooi klassiek horloge.

 4. Shannblogt schreef:

  Het is inderdaad een heel andere horloge Emile. Maar ook dit horloge vind ik weer een pracht exemplaar! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories