HELLO MR. HILFIGER!

17/02/19

Hey all! Vandaag stel ik jullie voor aan mijn nieuwe horloge van Mr. Hilfiger. We all know Tommy right? Ik heb echt een zwak voor mooie horloges en mijn nieuwe aanwinst valt absoluut in deze categorie.

Als ik de keuze moet maken tussen een zilver of een rosé goud horloge dan kies ik absoluut voor zilver. Waarom? Zilver vind ik overal mooi bij staan, rosé goud niet. Daarnaast draag ik ook altijd zilveren sieraden. Matchy, matchy!

Mijn nieuwe, prachtige Tommy Hilfiger horloge komt van de webshop Horlogeloods.nl. Dit is niet de eerste keer dat Horlogeloods.nl voorbij komt op mijn blog. In januari 2017 is er namelijk ook een horloge op mijn blog voorbij gekomen die wederom afkomstig was van Horlogeloods.nl. In november 2016 plaatste ik ook een horloge post op mijn blog. Dit horloge kwam van de webshop Wereldhorloges.nl. Deze twee webshops vallen onder één B.V. namelijk Timelabels.

HORLOGELOODS
‘Wat ons betreft verdient iedereen een mooi horloge om zijn of haar pols! In onze shop vind je horloges in allerlei soorten en maten. Ben je op zoek naar een horloge met handige functies zoals bijvoorbeeld een chronograaf, moonphase, of een stappenteller? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide collectie. Al onze merkhorloges bestaan uitsluitend uit de beste materialen en worden voorzien van verschillende soorten uurwerken, zoals bijvoorbeeld kinetische, automatische, of solar horloges aangedreven door zonne-energie. In onze webshop vind je dameshorloges, herenhorloges en ook kinderhorloges, waar iedereen iets kan vinden, ongeacht smaak en stijl. Een man kan bijvoorbeeld gaan voor een stoer of juist sportief horloge, terwijl vrouwen hun hart op kunnen halen bij de modieuze en trendy horloges. We weten dan ook zeker dat je voor een nieuw, kwalitatief horloge zult slagen op Horlogeloods.’

Horlogeloods.nl is een webshop waarin je uren rond kunt scrollen. De webshop is ontzettend gebruiksvriendelijk. Dit maakt het zoeken en navigeren naar horloges die binnen jouw straatje passen heel erg eenvoudig. Ik ben fan en ik ben niet de enige. De webshop scoort namelijk uitstekend op de onafhankelijke review site Trustpilot en krijgt een beoordeling van 9.4/10 uit bijna 700 beoordelingen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

TOMMY HILFIGER EMMY TH1781871  | € 169,-
De Tommy Hilfiger Emmy is één van Tommy’s bestsellers en ik snap wel waarom want het is echt een ontzettend mooi horloge. Het is een horloge die door zijn uitstraling bij elke outfit te combineren is.

Het horloge is verpakt in een ontzettend mooi doosje. Hier kan ik het horloge netjes in opbergen. Love it! Bij het horloge kreeg ik ook een handig apparaatje om het horloge op maat te maken. Heel erg fijn dat ik deze erbij heb gekregen want ik heb er aardig wat schakeltjes tussen uit moeten halen. Het apparaatje is erg makkelijk in gebruik. Fijne bijkomstigheid wel!

De kast van deze eyecatcher heeft een diameter van 38 mm, een hoogte van 8,5 mm en een quartz uurwerk. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en is zilver van kleur. De wijzerplaat is gemaakt van mineraal glas (3 ATM) en is grijs van kleur. De wijzers zijn rosé goud. Deze rosé gouden details vind ik echt prachtig en goed bij het horloge passen.

Ik ben verliefd op mijn nieuwe horloge van Mr. Hilfiger. How about you? Het horloge is chique en heeft een luxueuze uitstraling. Deze eigenschappen laten mijn hartje smelten.

Nu ben ik benieuwd.. Draag jij graag een horloge of juist helemaal niet? En als je een horloge draagt, draag je hem dan links of rechts? Ik weet dat je een horloge links hoort te dragen maar dat vind ik echt onzin. Bij mij zit een horloge veel lekkerder om mijn rechter pols. Toch draag ik hem voor de foto’s vaak om mijn linker pols.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “HELLO MR. HILFIGER!”

 1. Emile schreef:

  Wauwww wat een super mooi horloge. Ben er helemaal verliefd op.

 2. Shannblogt schreef:

  Anders ik wel! ?

 3. Moon schreef:

  Wat een mooi stoer horloge is dit.

 4. Shannblogt schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens Moon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories