HELLO FASHION RIDERS, NICE TO MEET YOU!

01/06/19

Hey all! De laatste tijd ontdek ik steeds meer webshops die helemaal Shannon zijn en ik vind het werkelijk waar fantastisch! Wat het nog leuker maakt is dat ik jullie kan laten meegenieten van mijn ontdekkingen. Niet alleen via deze weg maar ook via social media en ik merk dat jullie dit waarderen. Zó leuk! Vandaag stel ik jullie voor aan de webshop Fashion Riders. Een webshop bomvol met de leukste sieraden, accessoires en andere musthaves, voor jong (heel jong) en ouder. Are you ready to join this ride?

FASHIONRIDERS.NL
Fashion Riders & Little Riders. Voel je hem al aankomen? Juist! In de webshop vind je zowel items voor jezelf als voor de kleintjes onder ons. Dit is niet alleen the place to be voor mij maar ook voor moeders (wat ik dus niet ben.) Je kunt er als niet-moeder goed slagen, als moeder goed slagen en er leuke kraamcadeautjes vinden. Ik vind de diversiteit van deze webshop erg tof en origineel. Het assortiment is enorm en de doelgroep is heel uitgebreid. Dat geeft deze webshop een unieke twist, wat ik heel bijzonder en leuk vind!

Onlangs heb ik twee items van de webshop mogen ontvangen. Twee items uit de categorie sieraden en tevens uit de categorie Shannon want my, oh my wat zijn de items leuk zeg!

OORBELLEN V ZILVER | € 9,95
Deze oorbellen, kunnen we even een hele diepe buiging maken voor deze oorbellen? Wat zijn ze leuk! Ik ben de gelukkigste meid op aarde op dit moment! De oorbellen zijn 2,2 cm lang. Door deze lengte vind ik de oorbellen nog vrij subtiel waardoor ik ze erg leuk kan combineren met mijn andere oorbellen. Ik merk gewoon aan de snelheid van het typen dat ik er echt heel enthousiast over ben. Super blij mee! Oh en mocht jij lid zijn van team goud, de oorbellen zijn ook in het goud verkrijgbaar. YES YES!

ENKELBANDJE MAXI COINS ZILVER | € 9,95
GRAPPIG FEITJE! Om even heel eerlijk te zijn is de product omschrijving: Enkelband Maxi Coins Zilver. Omdat ik bij een enkelband aan een hele andere soort enkelband moet denken heb ik er maar even een verkleinwoord van gemaakt. Oke, nu weer even to the point. Een enkelbandje is een perfect sieraad voor het voorjaar en de zomer! Ik ben wel zo iemand die het vergeet om hem om te doen. Dit enkelbandje met dubbele ketting en muntjes is de leukste die ik ooit gezien heb. Hij is 22 cm lang en heeft een verlengstukje van 5 cm. Deze leukerd ga ik absoluut veel dragen!

Wat ben ik blij met mijn nieuwe sieraden van Fashion Riders! Daarnaast ziet de webshop er super leuk en overzichtelijk uit en zijn alle items erg betaalbaar. De verzendkosten bedragen slechts € 3,95 en zijn vanaf € 50 zelfs gratis! Mocht je nog opzoek zijn naar een origineel cadeautje, of dit nu voor jezelf is of voor iemand anders, neem dan zeker even een kijkje in de webshop!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories