Hello Aphrodite. Nice to meet you!

02/07/18

YAAAAY! Ik heb weer een ontzettend leuke webshop ontdekt. Een webshop waar je terecht kunt voor allerlei sieraden en andere leuke musthaves. Ik weet bijna zeker dat jullie de webshop ook leuk zullen vinden dus ik kon het niet laten om hem met jullie te delen.

Nu vraag je je misschien af hoe ik bij deze webshop terecht ben gekomen. Maar eigenlijk zijn de rollen omgedraaid en is de webshop bij mij terecht gekomen. Ik heb een tijdje terug namelijk een hele leuk mail van ze mogen ontvangen.

APHRODITE
Als je opzoek bent naar leuke sieraden of andere musthaves dan is APHRODITE the place to be! Bij APHRODITE staat persoonlijke aandacht voorop. Daarnaast profiteer je er van gratis verzending en ook het retourneren is geheel kosteloos wanneer je de retour instructies opvolgt.

Het aanbod in de webshop vind ik erg leuk. Ik heb zelf een prachtig kettinkje mogen ontvangen. De welbekende muntjes ketting. Die vond ik al een tijdje leuk maar ik heb nooit ergens de perfecte muntjes ketting kunnen vinden. Maar nu heb ik hem!

APHRODITE – Multi Disc Ketting | € 21,90
Mijn eerste indruk in één woord? Toppertje! Echt, wat ben ik blij met de ketting. Het is precies wat ik ervan verwacht had. De ketting is verkrijgbaar in een zilver- en goudkleurige variant. Ik draag zelf alleen zilveren sieraden dus mijn voorkeur ging uit naar de zilveren variant. De ketting is gemaakt van het materiaal alloy. Alloy is een mengeling van verschillende metalen wat ervoor zorgt dat het sieraad niet verkleurt. Perfect!

De webshop ziet er top uit, is erg overzichtelijk en je kunt er fijn navigeren van de één naar de andere pagina. Het aanbod in de webshop vind ik fantastisch en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe ketting. Deze webshop is in mijn ogen dus echt een aanrader! Ik vind het oprecht heerlijk om webshops als deze met jullie te kunnen delen. Mocht ik je nieuwsgierig gemaakt hebben neem dan zeker een kijkje in de webshop.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Hello Aphrodite. Nice to meet you!”

  1. Emile schreef:

    Super leuk kettinkje.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je reactie Emile! Ik vind het kettinkje ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories