HEALTH & HAPPINESS FOR DOGS | NELSONSBOX

17/12/19

Healthy & happy, dat is Dundy zonder twijfel! Ik leg haar zo vaak mogelijk in de watten en geef haar al mijn liefde. Dat ik haar verwen zal jullie vast niet ontgaan zijn. Er komen ook dit jaar heel wat cadeautjes voor haar onder de Kerstboom. Waaronder de mooie Nelsonsbox. Kijk je mee?

 

NELSONSBOX
‘Nelsonsbox is een leuk, dynamisch bedrijf sinds 2 jaar actief, die geschenkboxen verkoopt voor onze trouwe viervoeters. Een jong en energiek bedrijf, gericht op de gezondheid en liefde voor honden. Dit in de vorm van een gezonde speelse cadeaubox voor honden en baasjes van ieder kaliber. Geen box vol met ongezonde snacks maar een box met de gedachte dat een hond pas echt blij en gelukkig is wanneer hij/zij gezond en fit is en dat levenslang. Een verrassende box met leuke speeltjes en lekkere snacks (ook regelmatig zelf gemaakte snacks.) Nelsonsbox denkt met je mee aan de verzorging, veiligheid, tekenperiode, etc. Iedere maand een passend onderwerp. ‘

WIE IS NELSON? 
Ontmoet Nelson, een mopshond, co-founder en de grote inspiratiebron voor Nelson’s box.

‘We zijn al jaren een gelukkig koppel, maar als baasje kwam ik er achter dat niet alle voeding en vooral de snacks even gezond of goed voor hem zijn. Daarnaast rekening houden met vacht, geur, teken, gebit.. Ik was er niet altijd op tijd bij.
Met deze box wel. Wij zijn de eerste die hier in meedenken.’

Good job! Heel slim dat inspelen op de periode van het jaar en ook van de gezonde snacks ben ik groot voorstander. Inmiddels heb ik al aardig wat cadeauboxen ontvangen en kunnen ervaren. Het idee van deze boxen is vaak hetzelfde maar toch zijn de boxen stuk voor stuk heel anders. Ik kan dan ook niet zeggen welke ik het leukst vind want achter elke box schuilt een ander, bijzonder verhaal. Ook is bij geen enkele box de inhoud hetzelfde. De Nelsonsbox blinkt in mijn ogen uit in het toevoegen van de gezonde snacks aan de box en het inspelen op de verschillende seizoenen.

DE 3 VERSCHILLENDE BOXEN:
Bij Nelsonsbox kun je kiezen uit 3 verschillende boxen. Welke heeft jouw voorkeur?

• Eenmalige kado box | € 25
Iets te vieren? Of gewoon als extraatje? Een box vol met leuke en lekkere verrassingen uiteraard met de achterliggende gedachte: ‘Health and Happiness.’

• Eenmalige mega box | € 35
Deze box is een maat groter, wederom gezond en maximaal gevuld. Net als bij de andere boxen is ook bij deze box succes gegarandeerd.

• Maandelijkse smart box | € 24
Iedere maand een hot topic! Dit kan gaan over bijvoorbeeld de verzorging of aandacht voor komende tekenperiode. Alles komt aan bod. Snacks & speeltjes zullen niet ontbreken. Verrassend en met de nadruk op de gezondheid en het welzijn van je hond.

WHAT’S INSIDE?
De box die ik mocht ontvangen bevat zowel healthy snacks als leuke speeltjes. De box zit echt BOMVOL! Dat wordt zonder twijfel kontje draaien en staartje zwaaien. Ze vind dit soort cadeaus geweldig en ik blijf het leuk vinden om te zien hoe blij ze er van wordt. Ik heb zoveel zin in Kerst!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “HEALTH & HAPPINESS FOR DOGS | NELSONSBOX”

  1. gea schreef:

    Wat een leuk artikel! Ik wist niet dat er een box was voor honden. Ons chihauhau zou hier heel blij van worden.

  2. Shannblogt schreef:

    Ah wat een leuke reactie. Dankjewel! Ik denk dat je hier ieder hondje wel blij mee maakt! 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories