Happy hands met Dr. van der Hoog

21/08/15

1 handcreme

Een tijdje terug ontdekte ik deze handcrème van Dr. van der Hoog. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik hier een artikel over zou schrijven. Maar omdat ik dit product zo fijn vind heb ik besloten om er toch nog over te schrijven.

Het verzorgen van je handen wordt een stuk leuker met deze budget handcrème van Dr. van der Hoog. Ik kocht deze handcrème namelijk voor maar € 1.79 (50 ml) bij Action. Action heeft twee varianten van deze handcrème in het assortiment. Sensitive en S.O.S. repair. Ik heb gekozen voor de verzorgende (sensitive) variant. Deze handcrème is geschikt voor alle huid types.

Wat je meteen merkt bij het aanbrengen van de crème is dat de crème lekker dik is. Dat vind ik persoonlijk een goede eigenschap. Een dikke crème vind ik fijner om aan te brengen dan een extreem vloeibare crème.

2 handcreme

De crème is niet vet en trekt snel in. Ook de geur van de crème vind ik heerlijk. Het is echt een typische crème geur. Als je de handcrème eenmaal aangebracht hebt merk je dat de crème direct je handen verzorgt. De crème hersteld de droge plekjes en maakt je handen mega zacht.

Ingrediënten:

3 handcreme

Al met al vind ik deze handcrème perfect geschikt voor mijn handen. Ik heb geen droge handen maar soms wel wat droge plekjes. Ik vind het dan heerlijk om mijn handen even in te smeren met een goed verzorgende handcrème. In mijn ogen is de handcrème van Dr. van der Hoog daarvoor een uitstekende oplossing!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories