HANDYGRIP | Nu ook bekend bij Pokémon Go spelers! (+ kortingscode)

05/09/16

3 handygrip

Een tijdje terug stelde ik jullie al voor aan de HandyGrip die toen nog de SlingGrip heette. Wie mij al langer volgt kan zich daar misschien nog iets van herinneren. Inmiddels ben ik opnieuw benaderd door de uitvinders van deze handige musthave en heb ik ook nog eens een leuke kortingscode voor jullie!

8 handygrip

Ik denk dat niet iedereen precies weet wat de HandyGrip is daarom leg ik het graag nog een keer uit.

De HandyGrip zorgt voor een betere grip op je smartphone of tablet. Deze kleine musthave is gemaakt van hard plastic en heeft een plakrand waarmee je de HandyGrip kunt bevestigen op het toestel waar jij hem graag op zou willen hebben.

6 handygrip

Zelf heb ik er voor gekozen om hem op een transparant telefoonhoesje te bevestigen en dit werkt prima. De HandyGrip zorgt voor een stevige, fijne grip waardoor het bijna onmogelijk is om je toestel te laten vallen. Ideaal voor het (veilig) maken van selfies of voor de fanatieke Pokémon Go spelers.

De HandyGrip is handig en ook nog eens heel makkelijk te bevestigen. Hier onder is te zien hoe simpel het is!

0 handygrip

Ik ben inmiddels al bijna één jaar bekend met de HandyGrip en ik gebruik hem nog steeds heel graag. De HandyGrip is een musthave voor iedereen.

2 handygrip

7 handygrip

HandyGrip werkt op dit moment samen met Pokémon Go Guide dit is de bekendste Pokémon Go website van Nederland. Samen hebben zij een kortingsactie gemaakt waarbij je 25% korting krijgt op je bestelling in de HandyGrip webshop. Deze kortingscode mag ik met jullie delen! Super leuk toch?

KORTINGSCODE: GO
Geldig t/m 30 september 2016.

Dat ik helemaal weg ben van de HandyGrip is inmiddels wel duidelijk maar wat vinden jullie er eigenlijk van? 

1 handygrip

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “HANDYGRIP | Nu ook bekend bij Pokémon Go spelers! (+ kortingscode)”

  1. Eva schreef:

    Wat een leuk artikel!

  2. Emile schreef:

    Erg handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories