Hands Off My Chocolate!

10/07/17

Deze week heb ik chocolade geproefd van het leukste chocolademerk ooit! Ik had er al veel van voorbij zien komen op social media maar er nog nooit iets van geprobeerd. Ik heb het over het chocolademerk Hands Off My Chocolate.

Hands Off My Chocolate 
‘Bij Hands Off My Chocolate vinden ze het belangrijk dat de boeren hun cacao op een duurzame manier kunnen verbouwen en hun gezinnen goed kunnen onderhouden. Daarom ondersteunt dit chocolademerk de Cocoa Horizons Foundation. Hiermee stimuleert Hands Off My Chocolate de duurzame oogst van cacaobonen en helpen ze tegelijkertijd het gezinsleven te verbeteren. Dat betekent: eerlijk leven, eerlijke prijzen, eerlijk onderwijs, eerlijke teelt, eerlijke zorg!’

Hands Off My Chocolate staat vooral bekend om de heerlijke chocoladerepen die er ontzettend fotogeniek uit zien. Sinds kort heeft Hands Off My Chocolate het assortiment uitgebreid met 3 verschillende chocoladebekers met stuk voor stuk een verrassende inhoud en ik heb ze mogen proberen! Happy me!

Chocoladeballen met zachte karamel & zeezout – € 3,99 (beker met 10 chocoladeballen)
In de oranje beker zitten 10 chocoladeballen gevuld met zachte karamel en zeezout. De combinatie van karamel en zeezout is op dit moment erg populair. Je vind deze combinatie namelijk bij véél meer chocolademerken. Ik moest even wennen aan de hele zachte vulling maar deze chocoladeballen vallen zeker goed in de smaak. De oranje beker is echt een aanrader voor de karamel en zeezout liefhebbers.

Chocoladeballen met hazelnootpraliné & zeezout – € 3,99 (beker met 10 chocoladeballen)
In de groene beker zitten 10 chocoladeballen gevuld met hazelnootpraliné en zeezout. De combinatie van chocolade en hazelnoot vind ik top! Ik moest wel even wennen aan de zoute nasmaak. De zoute nasmaak was bij deze chocoladeballen namelijk wel wat meer aanwezig dan bij de chocoladeballen met karamel en zeezout. Ondanks dat is de groene beker toch mijn favoriet van de 3.

Marshmallows bedekt met eerlijke melkchocolade – € 3,99 (beker met 6 marshmallows)
In de roze beker zitten 6 marshmallows die bedekt zijn met eerlijke melkchocolade. Deze marshmallows deden mij direct denken aan de chocomallows die ik laatst zelf maakte. Dit recept deelde ik vorige week op mijn blog. Super toevallig. Het idee is namelijk een beetje hetzelfde en ook de smaak is bijna identiek. Ik vind de combinatie van chocolade met een marshmallow erg machtig en ik moet er zeker géén meerdere achter elkaar op eten. Ik vind het lekker om er af en toe één te nemen. Zo blijven ze in mijn ogen lekker en wordt ik er ook niet misselijk van!

De chocolade van Hands Off My Chocolate moet je echt een keer geprobeerd hebben! Hands Off My Chocolate chocolade is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Deen, Spar, Jan Linders en op Schiphol. Maar je kunt er ook voor kiezen om de chocolade online te bestellen in de webshop.

So what are you waiting for? Go and buy your favorite chocolate!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Hands Off My Chocolate!”

  1. Ellen schreef:

    Mmmm ziet er zo lekker uit! Ik ben al fan van de gewone chocolade repen en nu wil ik dit testen!

  2. Shannblogt schreef:

    Dat begrijp ik Ellen! Ze zijn onweerstaanbaar lekker en zeker het proberen waard! Bedankt voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories