HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES VS HAIR GROWTH FORMULA CAPSULES | HairLust

27/10/19

Ik ben echt MEGA trots dat ik ambassadrice mag zijn van inmiddels aardig wat bekende namen. Kort geleden heb ik een naam aan dit rijtje toe mogen voegen. Wellicht iets minder bekend maar ik ben ik er nu al helemaal weg van. Ik heb het over HairLust. Vandaag stel ik jullie voor aan dit merk en vergelijk ik twee producten met elkaar die nu al onmisbaar zijn voor mij.

THE BEGINNING OF HAIRLUST:
Bron: thehairlust.nl

In 2017 hebben Sofie Tidemand en Rasmus Serup uit eerste hand ervaren hoe dunner wordend haar en haarverlies van invloed kan zijn op het zelfbeeld. Vooral bij vrouwen, voor wie haaruitval vaak een probleem is, wordt er niet op dezelfde manier over gepraat als bij mannen. Ze waren beiden ver in de twintig en zagen dus hoe groot het probleem van haarverlies was, voor zowel zichzelf als voor de mensen om hen heen.

Zowel Sofie als Rasmus zijn zelf ook bekend met het probleem van haarverlies en het taboe eromheen. Maar in plaats van het probleem te negeren, het lage zelfbeeld te accepteren en de muts nog verder naar beneden te trekken, besloten ze actie te ondernemen. Haaruitval werd niet langer als een taboe beschouwd, maar iets dat gewoon te voorkomen was en acceptabel was om over te praten.

Met eerdere ervaringen uit de voedingssupplementen industrie, zagen beiden de groeiende trend van interne lichaamsverzorging en een verhoogde focus op innerlijke schoonheid. Dat is de manier waarop de reis begon met het zorgvuldig onderzoeken van het potentieel voor een voedingssupplement voor haarverzorging, dat erg groot bleek te zijn. Ze bleken niet de enige te zijn in hun behoefte aan een natuurlijk voedingssupplement voor innerlijke haarverzorging.

Vanaf dat moment ging het snel voor Sofie en Rasmus en tegenwoordig werkt het hele team van HairLust elke dag samen om mannen en vrouwen te helpen gezonder, langer en dikker haar te krijgen. Ook willen we mensen inspireren tot meer openheid over haaruitval en de ervaringen meer met elkaar te delen. We willen niet alleen praten over en verduidelijken dat haarverlies een natuurlijk fenomeen is – een onderwerp dat voor veel mensen gevoelig en negatief kan zijn – maar we willen ook een verschil maken door innovatieve, schone producten te leveren die echt werken.

THE STORY BEHIND HAIRLUST:
Bron: thehairlust.nl

‘De natuurlijke weg naar gezond haar!’

HairLust is een Scandinavisch merk dat zich toelegt op het verbeteren en behouden van de natuurlijke schoonheid. Door ons te concentreren op het creëren van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging, bestrijden we de taboes zoals dun haar en haarverlies. HairLust richt zich niet alleen op interne of externe haarverzorging, maar op de effectieve combinatie van beide. De supplementen van HairLust en de haarverzorgingsproducten zijn ontwikkeld met een speciale focus op innovatie en passie voor cruelty free en super effectieve haarverzorging. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, altijd met oog voor schone en natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van het haar bevorderen, zowel van binnen als van buiten. Jong of oud, man of vrouw, op een gegeven moment ervaart iedereen problemen met haaruitval en dunner wordend haar. In een wereld waar alles sneller moet gaan, moeten mensen steeds meer presteren en zijn de schoonheidsnormen bijna onmogelijk om aan te voldoen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op gezond haar! Daarom is HairLust eind 2016 opgericht met het duidelijke doel om prachtige, natuurlijke producten tegen betaalbare prijzen te leveren om de natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. HairLust wilde gesprekken stimuleren over het taboe van haarverlies om zowel mannen als vrouwen te helpen gezonder haar en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Interessant he? Mocht je het leuk vinden, volg @thehairlust dan ook op Instagram! ↓

Wauw, wat een bijzonder verhaal! Ik vind het erg leuk om de verhalen achter een merk te weten. Vooral wanneer het een merk is met succesvolle producten die resultaat leveren. Mocht je nog meer achtergrondinformatie willen over dit fantastische merk neem dan even een kijkje in de webshop.

Ik leerde dit merk kennen door de Goodiebox. In de Goodiebox van augustus dit jaar zaten namelijk de Hair Growth Formula Gummies. Ik ben altijd nieuwsgierig naar producten die wonderen beloven te doen voor het haar dus na het schrijven van de Goodiebox unboxing ben ik ze meteen in gaan nemen om te ervaren wat voor effect de gummies op mijn haar hadden. Het resultaat heeft mij zo ontzettend verbaasd dat ik nu dan ook echt ENORM trots ben dat ik mezelf ambassadrice van dit mooie merk mag noemen. Ik had niet verwacht dat ik na slechts 45 gummies al verschil zou merken, zien en voelen. Nu verkoopt HairLust naast de Hair Growth Formula gummies ook Hair Growth Formula capsules. Beide producten heb ik uitgebreid getest en vandaag zet ik ze lijnrecht tegenover elkaar om ze te vergelijken en te kijken welke van deze twee producten mijn voorkeur heeft.

HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES | € 32,95 (90 stuks)
‘HairLust gummies zijn heerlijke, zoete en smakelijke vitamines voor het haar. Ze bevatten weinig calorieën en zijn rijk aan vitamines en mineralen die helpen een normale haargroei te behouden. Dit zonder concessies te doen aan smaak noch werking. Het hoge gehalte aan, onder andere, biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 creëert de perfecte combinatie van voeding om het haar van binnen en van buiten te behouden en te versterken.’

VOORDELEN:

GEBRUIK:
Dagelijks 3 gummies innemen rondom een maaltijd. Het advies is om ze tegelijkertijd in te nemen zodat je de rest niet vergeet later op de dag. Dit kan geen kwaad! De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

WAT VIND IK?:
Oh my.. deze gummies zijn gevaarlijk lekker! Het is nog echt een uitdaging ook om je aan de dagelijkse hoeveelheid te houden. Het innemen is dus ‘a piece of cake!’ Ik heb tot nu toe 45 gummies ingenomen en merkte hierna al direct verschil. Bizar want dit had ik echt niet verwacht. Mijn haar voelde dikker, gezonder en zachter aan en daarnaast had ik ook het idee dat het sneller gegroeid is in de afgelopen periode. Voordelen all over dus. Ondanks dat ik een slechte pillenslikker ben was ik toch ook heel erg benieuwd naar de capsules omdat deze nog krachtiger en effectiever blijken te zijn dan de gummies. De gummies waar ik al zo RAZEND enthousiast over ben.

HAIR GROWTH FORMULA CAPSULES | € 32,95 (60 stuks)
‘De Hair Growth Formula Capsules bevatten een intense combinatie van alle essentiële haargroei vitamines en voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om dikker en langer haar te laten groeien. HairLust haar vitamines zijn het beste startpunt voor gezonder en sneller groeiend haar, omdat dit supplement je haar de best mogelijke zorg van binnenuit geeft. Krijg dikker en mooier haar met HairLust Hair Growth Formula Capsules en ervaar de snelle resultaten.’

VOORDELEN:


GEBRUIK:

Dagelijks innemen met water en een maaltijd. Voor een optimaal resultaat worden 2 capsules per dag aanbevolen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag niet worden overschreden.

WAT VIND IK?:
Als ik ergens niet goed in ben dan is dat wel in pillen slikken. Hoe harder ik erbij nadenk des te moeilijker krijg ik ze weg. Toch heb ik met deze capsules totaal geen moeite. Wellicht komt dit door het formaat in samenstelling met de gladde huls. Ze zijn niet zo heel erg groot wat ik heel fijn vind! Van deze capsules heb ik er iets minder dan 45 ingenomen en ook bij de capsules zag ik resultaat. Net als bij de gummies: Dikker, gezonder en zachter haar dat sneller is gaan groeien tijdens het gebruik van de capsules. Alleen ging het bij de capsules naar mijn idee allemaal wat sneller en makkelijker. De resultaten waren ook net wat beter zichtbaar voor mijn gevoel en dat terwijl ik van de capsules minder heb ingenomen.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN UIT BEIDE PRODUCTEN:
Biotine heeft veel voordelen voor het haar en de huid en is een van de weinige vitamines voor het haar die door de wetenschap wordt gesteund. Daarom bevatten HairLust haarvitamines 5.000 mcg per dagelijkse dosis. Biotine is niet alleen goed voor het behoud van gezond haar, maar draagt ook positief bij aan het energiemetabolisme van het lichaam, waardoor het lichaam energie naar de hoofdhuid en de follikels kan transporteren.
Paardenstaart is een van de meest silica-rijke planten in de wereld. De plant is een levend fossiel en wordt in verschillende studies en experimenten erkend vanwege het effect op haar. Veel van deze bewijzen dat paardenstaartextract de gezondheid en de groei van het haar kan verbeteren.
Zink is een essentieel mineraal dat bijdraagt aan gezond haar en een goede haargroei. Een van de beste voordelen van zink is dat zink bijdraagt tot het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed, de energieproductie, en de eiwitvorming van het lichaam. HairLust maakt gebruik van een gebalanceerde dosis zink, die het lichaam helpt bij het absorberen en omzetten van macronutriënten in de bloedbaan.
Glycine, 1-methionine en 1-glutamine zijn allemaal aminozuren. Het is bekend dat deze aminozuren belangrijke bouwstenen zijn in de keratine van het haar, het hoofdbestanddeel van het haar. De aminozuren behouden een optimale productie van haarcellen en daarmee de sterkte en gezondheid van het haar.
B-Vitamines, ook bekend als vitamine B-complex, staan bekend om hun uitstekende haarvoordelen. HairLust haarpillen bevatten zowel B5, B6, B9 als B12. De B-vitamines kunnen een gezond metabolisme bevorderen en ervoor zorgen dat het lichaam de hormonen produceert die nodig zijn voor een goede weefsel- en celgroei. Een disbalans in de metabole hormonen van het lichaam kan de cellen beschadigen, wat resulteert in dunner wordend haar dat breekbaar kan zijn.

MIJN EINDOORDEEL: 
Lastig, lastig.. ik had mezelf voorgenomen dat ik de gummies zou verkiezen als winnaar van de twee omdat deze gewoon lekker makkelijk in te nemen zijn. Maar qua werking vind ik de capsules net wat sterker. Toch is dit verschil maar heel minimaal en dat maakt het eindoordeel wat lastig. Uiteindelijk heb ik wel een keuze kunnen maken. Ik heb gekeken naar wat ik het belangrijkste vind en dat is toch wel de werking. Ondanks dat het verschil voor mij maar echt minimaal is en ik de gummies onweerstaanbaar lekker vind gaat mijn voorkeur uit naar de capsules. Ik ga gewoon lekker door met het gebruik van de capsules en ik ben nu ook wel erg benieuwd geworden naar wat HairLust nog meer in petto heeft. Aangezien de collectie bestaat uit nog veel meer haarverzorgingsproducten.

Wist je dat..
De Hair Growth Formula Gummies en de Hair Growth Formula Capsules ook verkrijgbaar zijn in een variant die speciaal ontwikkeld is voor mannen? Deze producten bevatten één iets andere samenstelling dan de varianten voor vrouwen. Mocht je hier meer over willen lezen neem dan zeker eens een kijkje in de webshop.

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES VS HAIR GROWTH FORMULA CAPSULES | HairLust”

 1. Emile schreef:

  Wauw, wat een supermooi artikel met mooie foto’s. Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten en jouw ervaring.

 2. Lisa schreef:

  Ik heb de vegan goodiebox besteld en had deze er ook in. Na 2 weken (morgen pas) merk ik verschil. Ik merkte al verschil na 6 dagen. Ik had vrij kort haar toen ik begon
  Boven mijn schouder zat het. Nu na 2 weken is het nat tot op mijn collar bone. Heb ze ook voor 1 maand besteld.

 3. Shannblogt schreef:

  Ja top hé? Ik vind ze ook echt heel erg fijn. Bedankt voor je leuke reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories