HAIR ACCESSORIES BY MY JEWELLERY

24/02/19

Do I love hair accessories? Yes I do! Vooral in het voorjaar en in de zomer draag ik graag haaraccessoires. Op warme dagen en wanneer ik ga zonnen vind ik het erg fijn om mijn haar uit mijn gezicht te hebben. Mijn nieuwe haaraccessoires van My Jewellery maken mij alvast klaar voor deze periode. Natuurlijk wil ik deze pareltjes van My Jewellery met jullie delen. Ready?

Bij My Jewellery kun je heel erg goed slagen voor mooie haaraccessoires. Haarbanden, scrunchies en elastiekjes, in de leukste printjes en kleuren. Zelf scoorde ik er een haarband en twee scrunchies. Het aanbod is echt enorm dus het duurde even voordat ik mijn keuze gemaakt had. Na een tijdje rondneuzen heb ik gekeken naar welke accessoires het mooist bij de kleur van mijn haren stonden en welke het meest praktisch zijn om bij een outfit te combineren. Want eerlijk is eerlijk, daar let ik echt wel een beetje op!

DE SCRUNCHIES 
Zoals jullie inmiddels misschien wel weten ben ik dol op de luipaardprint trend. Je voelt hem al aankomen he? Yes, I did it! Ik heb gekozen voor een luipaardprint scrunchie. De scrunchie heeft bruintinten waardoor hij echt perfect bij mijn haar past. Daarnaast is de scrunchie gemaakt van een velvet stofje wat ik een leuke bijkomstigheid vind. Pretty!

Naast de luipaardprint scrunchie leek het mij verstandig om ook een scrunchie te kiezen die bij iedere outfit past. Ik twijfelde tussen een effen zwarte, grijze of roze. Ik ben voor de veilige optie gegaan en koos uiteindelijk voor de zwarte. Zwart saai? Hell no! Deze scrunchie is namelijk gemaakt van een super mooie ribstof.

Tot slot heb ik nog voor een haarband gekozen. Ook deze keuze was niet makkelijk. Trust me! De webshop staat echt bomvol met leuke haarbanden. Omdat ik naast luipaardprint ook slangenprint erg leuk vind heb ik gekozen voor een haarband met slangenprint. De haarband is grijs van kleur en daardoor gemakkelijk te combineren bij een outfit.

De temperaturen gaan de goede kant op, de haaraccessoires zijn in huis.. Spring & Summer? I’m so damn ready for you! Ik ben heel blij met mijn nieuwe goodies van My Jewellery. Het maakt ook niet uit in welke categorie ik bij My Jewellery shop, ik slaag er simpelweg altijd. BLIJ MEE!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “HAIR ACCESSORIES BY MY JEWELLERY”

 1. Nienke schreef:

  Scrunchies zijn leuk he! Ik droeg (en draag) ze al jaren ‘s nachts tijdens het slapen, is toch wat beter dan strakke elastiekjes. Maar nu het ineens helemaal trendy is, kan ik ze eigenlijk 24 uur op een dag dragen! 😉

 2. Shannblogt schreef:

  Scrunchies zijn inderdaad helemaa leuk! En daarnaast ook beter voor het haar inderdaad. Bedankt voor je leuke reactie girl!

 3. Mevrouw Marloes schreef:

  Scrunchies vind ik echt heel leuk, ik heb er zelf ook twee 🙂 Een haarband heb ik nog niet. Heb die weleens ‘gepast’, maar vond het mij toen niet heel leuk staan. Misschien moet ik er gewoon eens eentje kopen en dragen, zodat ik eraan wen, want er zijn superveel leuke haarbanden!

  Liefs,
  Marloes

 4. Shannblogt schreef:

  Ja zeker doen Marloes! Bedankt voor je leuke reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories