GUN JE HUID HET ALLERBESTE MET DE GEZICHTSMASKERS VAN FANLLORY!

21/09/19

Nieuw, innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Ik stel jullie graag voor aan de nieuwe sheetmaskers van Fanllory. Kort geleden maakte ik voor het eerst kennis met dit luxe merk. Ik kreeg destijds een uitnodiging voor een persevent. Op één wel hele bijzondere wijze. De uitnodiging zat namelijk verpakt in een grote chocolade bol die ik eerst moest breken voordat ik wist wat er in zat. Hoe leuk! Ook de nieuwe gezichtsmaskers zaten verpakt in een mooie, fotogenieke verpakking. Love it!

Fanllory is niet zomaar een merk. Het is een merk met een missie, duidelijke visie en een doel. Hieronder lees je alle ins en outs over dit merk.

ABOUT FANLLORY
‘Fanllory Laboratory is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige gezichtsmaskers. Aan onze zijde zorgen onderzoeksteams gedreven door een sterke cultuur van uitmuntendheid, innovatie en veiligheid ervoor dat de gezichtsmaskers die we in Frankrijk formuleren en produceren van de hoogste kwaliteit zijn.’

Innovatie:
We geloven in de kracht van kennis, die we belonen en proberen te verbeteren. We investeren consequent in innovatie en brengen innovatieve huidverzorgingsproducten op de markt.

Kwaliteit:
Onze producten worden gemaakt in ons streng gecontroleerde Franse laboratorium. We willen onze klanten de beste gezichtsmasker ervaring bieden.

Houding:
Wij geloven dat een belangrijk deel van schoonheid van binnenuit komt – dat een echt mooie vrouw, een vrouw is die zich bewust is van haar waarde, trots op zichzelf is, haar uniciteit viert en van haar eigen lichaam houdt. Deze positieve houding komt ook tot uiting in de zorgvuldig geselecteerde huidverzorging, die haar bewustzijn van haar unieke kwaliteiten versterkt. Onze producten zijn er om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid naar voren te brengen, hun zelfrespect te vergroten en hun volledige potentieel te realiseren.

Dat ik van dit prachtige merk twee heerlijke sheetmaskers heb mogen ontvangen vind ik fantastisch.

Sheetmaskers zijn niet meer uit het beautyritueel weg te denken. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, reinigen het gezicht en het resultaat is direct zichtbaar. Het is de perfecte aanvulling op de huidverzorgingsroutine. Om je huid het allerbeste te geven heeft Fanllory natuurlijke sheetmaskers die de huid een intense boost geven. Met de nieuwe innovatieve bio-cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling.

Nourishing & Hydrating Mask | € 15,55
Dit voedende en kalmerende masker zorgt voor een diepe hydratatie tot diep in de huid. Daarnaast heeft het masker een anti-aging effect en werkt het goed tegen schade opgelopen door de zon. Het masker bestaat voor maar liefst 97,8% uit natuurlijke ingrediënten. De diepe, grondige reiniging wordt bereikt door de royale toevoeging van vitamine B12, C en K. Naast dat bevat het masker een hoge concentratie aan mineralen, aminozuren en anti-oxidanten. Deze versterken de collageen en elastine in de huid, zorgen voor extra versteviging, helpen rimpels te voorkomen en vertragen het verouderingsproces. De toevoeging van natriumhyaluronaat geeft het masker moleculen die gemakkelijk door de huid dringen en tot duizend keer hun eigen gewicht in water kunnen vasthouden. Het ingrediënt Aloë Vera, wat ook in dit masker verwerkt is verzacht de geïrriteerde huid en ontstekingen. Dode huidcellen zijn verleden tijd doordat het masker de opperhuid exfolieert. De pH-waarde wordt gereguleerd en gifstoffen worden gezuiverd. FAN-TAS-TISCH!

Whitening Mask | € 17,55 
Door de toevoeging van Delentigo™ wordt de melanine in de huid gereguleerd en voorkomen. Dit natuurlijke middel is gemaakt van Zwitserse tuinkerskiemenextract in combinatie met Genisteïne en bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten. Dit combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een aanwezigheid van een krachtige antioxidant. Delentigo™ remt de ophoping van pigment in de huid, zorgt voor een helderdere teint en vermindert donker plekjes en vlekken. Fucogel® dringt diep door in de huid en beschermt tegen vochtverlies. De toevoeging van vitamine C en AHA revitaliseert de huid, beschermt cellen effectief tegen oxidatie en stimuleert de cel vernieuwing. Wederom een award winning sheetmasker als je het mij vraagt.

De sheetmaskers van Fanllory zijn maskers met klasse. Over ieder ingrediënt is zó goed nagedacht. Een samenstelling van al deze ingrediënten zorgt voor huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Eerlijk is eerlijk zelfs de verpakkingen van deze maskers stralen kwaliteit en luxe uit. Ik hou er van! Daarnaast ben ik GROOT, héél GROOT fan van sheetmaskers. Ze dringen door tot diep in de huid en zijn ontzettend fijn in gebruik. Wat vinden jullie eigenlijk van sheetmaskers?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories