Guhl | Langdurig volume & Verzorging

04/02/17

GUHL lanceert de vernieuwde Langdurig Volume & Verzorging-lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn, slap en futloos haar. De producten uit deze lijn geven het haar een langdurige, volume boost. Door het ingrediënt Blauwe Lotus wordt de structuur van futloos haar versterkt waardoor je een mooie, gezonde en vooral volle haardos krijgt als resultaat. Dat klinkt goed toch?

Aan de vernieuwde formule is het Biotione Vitamine B complex toegevoegd wat essentieel is voor volumineus haar. Naast dat de lijn compleet vernieuwd is, is de lijn ook uitgebreid met een spray treatment. De treatment zorgt voor vol en verzorgd haar met meer volume.

De vernieuwde lijn van GUHL bestaat uit 4 producten. Een shampoo, conditioner, styling spray en een spray treatment.

GUHL LANGDURIG VOLUME SHAMPOO | € 6,99
Het Biotione Vitamine B complex in deze shampoo versterkt het haar iedere wasbeurt. Vanaf de aanzet tot in de punten wat zorgt voor verzorgd en volumineus haar.

GEBRUIK
Van GUHL shampoos hoef je bij iedere wasbeurt maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. Masseer de shampoo goed in (circa 2 minuten) en spoel deze vervolgens ook weer zorgvuldig uit.

GUHL LANGDURIG VOLUME CONDITIONER | € 6,99
Ook de conditioner zorgt voor haar met meer volume. De conditioner bevat namelijk een innovatie die zorgt voor 85% voller haar. Het voelt gezond en zijdezacht aan en ziet er daarnaast weer prachtig uit.

GEBRUIK
De conditioner kun je het beste verdelen over de lengtes en punten van het haar. Zelf blijf ik met een conditioner altijd uit de buurt van mijn haaraanzet omdat mijn haar dan sneller vet wordt. Dit kan een tip zijn voor mensen die snel last hebben van vet haar. Het is belangrijk dat je een conditioner kort laat inwerken en vervolgens grondig uitspoelt.

GUHL LANGDURIG VOLUME SPRAY TREATMENT | € 9,99
Ik vind het altijd heerlijk om na het wassen van mijn haar een leave-in spray te gebruiken. De spray van GUHL is een goed voorbeeld. Dit is namelijk een spray met een 2-voudige werking. Het haar krijgt een volume boost, wordt intensief verzorgd en daarnaast ook nog eens makkelijker doorkambaar. Ook biedt de spray een hittebescherming tot 220 ⁰C. Dit vind ik echt ideaal aangezien mijn haar regelmatig in aanmerking komt met hitte.

GEBRUIK
Deze spray gebruik je op nat of vochtig haar en hoeft niet uitgespoeld te worden. Het is belangrijk om goed te schudden voor gebruik. Een spray treatment is echt een musthave in mijn haar verzorgingsroutine. Ik kan niet meer zonder.



GUHL LANGDURIG VOLUME STYLING SPRAY | € 7,49
Deze styling spray versterkt het haar langdurig vanaf de aanzet. De spray heeft een tot 48 uur durende hold en geeft het haar veel volume. Een styling spray kun je het best gebruiken wanneer je het haar in model brengt.

GEBRUIK
De GUHL styling spray verdeel je over het hele haar maar met name bij de aanzet. Hierdoor kun je gemakkelijk volume creëren. De eerste dag na het wassen van je haar kan het haar soms wat slap en futloos aanvoelen. Maar wanneer je het haar in model brengt in combinatie met deze styling spray is dat verleden tijd.



De vernieuwde producten uit de GUHL Langdurig Volume & Verzorging-lijn passen erg goed bij mijn haartype en ruiken daarnaast ook nog eens ontzettend lekker. Dit komt doordat de producten verrijkt zijn met het ingrediënt Blauwe Lotus. Heerlijk! Ik vind het fijn dat ik alle producten uit de vernieuwde lijn van GUHL heb want wanneer je alle producten samen gebruikt krijg je tenslotte wel het beste resultaat.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Guhl | Langdurig volume & Verzorging”

 1. Nienke schreef:

  Guhl is erg fijn. Ik ben erg benieuwd naar deze lijn, dit is echt precies wat mijn haar nodig heeft.

 2. Shannblogt schreef:

  Ik vind Guhl ook een erg fijn merk. Bedankt voor de leuke reactie!

 3. Teddy schreef:

  Guhl is een merk wat ik wel ken, maar eigenlijk niet echt ervaring mee heb. Deze producten klinken erg fijn!

 4. Shannblogt schreef:

  Gewoon een keer proberen Teddy! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories