GUESS BABY! | FONU.NL

31/08/19

Oh hi, new pretty phonecase! Ik heb een nieuw favorietje hoor en hij mag gezien worden. In dit artikel lees je alle ins en outs over mijn nieuwe telefoonhoesje maar ook over de webshop waar deze beauty vandaan komt. I’m so excited!

Mijn nieuwe telefoonhoesje komt van de webshop Fonu.nl. Fonu? Wie? Ja, dat was ook mijn eerste reactie toen ik een mailtje van deze hele leuke webshop in mijn inbox ontving. Ik weet zeker dat er meer van jullie deze webshop niet zullen kennen. Ik vind het een hele eer dat ik jullie voor mag stellen aan deze webshop. Daarom trap ik af met een klein stukje over de webshop.

FONU.NL
‘Fonu.nl is dé online webwinkel voor de nieuwste hoesjes en telefoonaccessoires met één doel: het creëren van een overzichtelijke en transparante manier om jouw ideale product aan te kunnen schaffen, waarbij we samen ook een kleine bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.’

Na mijn eerste bezoekje aan de webshop kan ik de conclusie trekken dat het een erg fijne, overzichtelijke webshop is. Je raakt er niet uitgekeken ook! Zo’n groot en gevarieerd aanbod. I love it. Wat ik ook fantastisch vind is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dat je kunt profiteren van een onwijs snelle verzending. Daar worden we allemaal blij van toch? 

Als ik in een webshop als Fonu.nl aan het shoppen ben dan kijk ik altijd eerst welke merken de webshop verkoopt. Een merk waar ik groot fan van ben is Guess. And guess what? Fonu.nl heeft een heel leuk assortiment aan Guess telefoonhoesjes. Uit dit assortiment komt ook mijn nieuwe telefoonhoesje.

GUESS – Grip Backcover iPhone X/XS | € 27,95
Chique, elegant en een echte eye-catcher. Het hoesje heeft een harde achterkant met flexibele zijkanten. Hierdoor is hij ontzettend stevig. Dit knappe telefoonhoesje is niet alleen om door een ringetje te halen, hij heeft namelijk ook een ringetje aan de achterzijde. Deze ring kun je om je vinger doen voor een betere grip. Het is even wennen maar uiteindelijk wil je niet meer anders. Het enige nadeel van zo’n ring op de achterzijde is dat ik mijn iPhone niet meer plat op zijn rug kan leggen. Maar op z’n buikje liggen vind hij ook vast niet erg. Mijn iPhone is namelijk ook goed beschermd aan de voorkant.

Het hoesje is afgemaakt met goudkleurige details. Which I really like! De uitsparingen zijn erg goed in het hoesje verwerkt en aan de voorzijde en bij de camera zit een heel klein opstaand randje voor nog wat extra bescherming. Pluspunten all over! Fantastisch toch? Dit is echt mijn meest geliefde telefoonhoesje ooit. Wat een beauty! Many thanks to Fonu.nl!

Ben jij ook nog opzoek naar een telefoonhoesje? Of misschien naar handige accessoires? Neem dan zeker eens een kijkje bij Fonu.nl. Ze hebben zoveel leuks. Aanradertje! 

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? 
Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories