Groot fan van Tweezerman! (Cadeautip)

18/12/17

De titel verklapt het al. Dit artikel staat helemaal in het teken van het merk Tweezerman. Dit merk staat vooral bekend om de fantastische pincetten. Ik ben bij de Benefit Brow Bar voor het eerst in aanmerking gekomen met een Tweezerman pincet en sindsdien wil ik nóóit geen andere pincet meer. Kort geleden heb ik een nieuwe tool van Tweezerman mogen ontvangen. Ik stel jullie vandaag voor aan de Tweezerman Cuticle Nipper.

Tweezerman Cuticle Nipper
De Tweezerman Cuticle Nipper is dé perfecte beauty tool voor iedereen die wel eens last heeft van velletjes rondom de nagels. Zelf heb ik hier helaas ook regelmatig last van en ik vind het persoonlijk erg vervelend. Maar met deze fijne beauty tool zijn velletjes verleden tijd. De knipper heeft een comfortable grip, is vlijmscherp, is voorzien van een dubbele veer waardoor je weinig kracht hoeft te zetten en is zowel voor links- als rechtshandige te gebruiken. De knipper is gemaakt van roestvrij staal waardoor hij erg lang mee gaat en makkelijk schoon te maken is.

Mijn ervaring met de Tweezerman Cuticle Nipper
Ik vind hem fantastisch. De punten van de knipper zijn met de hand geslepen voor het zeer nauwkeurig knippen van velletjes. Hierdoor ben je zonder dat je veel kracht hoeft te zetten binnen één seconde al vrij bent van velletjes. Deze handige tool is een musthave voor iedereen en daarnaast ook erg leuk om cadeau te geven.

Omdat ik ook groot fan ben van de Tweezerman pincetten wil ik daar ook nog een beetje aandacht aan schenken in dit artikel. Want ook de Tweezerman pincetten zijn een perfect cadeau. De pincetten van Tweezerman met schuin aflopende punt verwijderen keer op keer zelfs de fijnste haartjes met steeds weer dezelfde precisie. Om het epileren nog makkelijker te maken kun je de wenkbrauwen nat maken met warm water en een washandje om zo de poriën te openen. Ik epileer mijn wenkbrauwen altijd haartje voor haartje in de richting van de haargroei. Ik gebruik daarbij de schuine zijde van het pincet. Als ik wat preciezer te werk wil gaan draai ik hem om en gebruik ik de puntige zijde.

Ik geloof dat het wel duidelijk is. Ik ben fan van Tweezerman! De beauty tools van Tweezerman zijn niet goedkoop maar zijn absoluut het geld waard. De beauty tools zijn zó fijn in gebruik en wanneer je zuinig op ze bent gaan ze ontzettend lang mee. Aanraders!

Tweezerman – Ultra Precision Cuticle Nipper | € 48,25 (Tweezerman.nl) 
Tweezerman – Slant Tweezer Klassiek | € 26,95 (Douglas) 

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Groot fan van Tweezerman! (Cadeautip)”

  1. Nina schreef:

    Wat een mooi product en het ziet er veelbelovend uit.

  2. Shannblogt schreef:

    Het is ook echt een toppertje Nina! Bedankt voor je reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories