GREAT LENGTHS | BY KRUIDVAT

21/12/19

Happy hair, happy me! Kruidvat vernieuwt het design van een groot deel van haar haircare en hairstyling producten én komt met drie nieuwe haarproducten die extra verzorging bieden voor lang en beschadigd haar. Meer weten? Lees dan snel verder.

YES! Met nieuwe haarverzorgingsproducten maak je mij altijd blij. Dit zijn producten die je bijna dagelijks gebruikt en ze komen altijd van pas. Je kunt er gewoon ook niet buiten. Tenminste ik niet! Toen ik het persbericht met de aankondiging van de drie nieuwe producten ontving kon ik dan ook mijn geluk niet op. Hieronder lees je meer over de nieuwe producten.

KRUIDVAT GREAT LENGTHS SHAMPOO & CRÈMESPOELING
Dit zijn de ideale verzorgingsproducten voor haar dat kwetsbaar is voor haarbreuk en gespleten haarpunten. Beide producten bevatten een intensief en voedend haarverzorgingscomplex van keratine, tarweproteïne en vitamine B5. Het voordeel van deze ingrediënten is dat ze dunner wordende haarlengtes versterken en herstellen. De crèmespoeling zorgt voor een betere doorkambaarheid wat zorgt voor minder haarbreuk. Beide producten maken het haar weer gezond & levendig. That’s what we want!

KRUIDVAT GREAT LENGTHS HAARMASKER
Een heerlijk intensief voedend haarmasker mag natuurlijk niet ontbreken aan een nieuwe lijn met haarverzorgingsproducten. Dit masker versterkt de haarstructuur en zorgt ervoor dat het haar minder snel afbreekt. Gespleten punten? Ook die zijn verleden tijd. Het masker bestaat net als de shampoo en conditioner uit een combinatie van keratine, tarweproteïne en provitamine B5 en heeft daarnaast ook een toevoeging van castorolie voor extra hydratatie. Je brengt dit masker aan op handdoekdroog haar en laat het vervolgens 5 minuten inwerken. Na deze 5 minuten is het tijd om het haarmasker grondig uit te spoelen. In de meeste gevallen gebruik je een haarmasker 1 keer per week. Dit haarmasker mag je 2-3 keer per week gebruiken. Hoe lekker is dat? Zo kun je nog vaker genieten van je nieuwe, favoriete haarverzorgingsproduct. 

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
De haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

• Kruidvat Great Lengths Shampoo | € 1,29 (500 ml)
• Kruidvat Great Lengths Crèmespoeling | € 1,69 (500 ml)
• Kruidvat Great Lengths Haarmasker | € 2,99 (300 ml)

Wat een heerlijke nieuwe producten. De producten zijn ontzettend betaalbaar, ruiken heerlijk en hebben fijne eigenschappen. Het is zonde om deze producten in het schap te laten staan wanneer je er voorbij loopt. Probeer ze eens een keer en ervaar alle voordelen.

Welke haarverzorgingsproducten gebruik jij op dit moment?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories