Goodbye 2017, Hello 2018!

31/12/17

Vandaag is het 31 december 2017. 365/365! Het is oudjaarsdag. Voor mijn gevoel is 2017 echt voorbij gevlogen. Natuurlijk wil ik de laatste dag van het jaar niet zomaar voorbij laten gaan.

First of all wil ik jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toewensen. Maak van 2018 een jaar die je nooit meer zult vergeten. Een gelukkig, succesvol, fantastisch, waanzinnig mooi jaar waar je graag op terug wilt kijken. Haal het beste in alles naar boven, beleef de mooiste momenten, laat minder leuke herinneringen achter je en geniet van alles wat komen gaat in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar met 365 ongeschreven dagen. 2018? We are ready for you!

Naast dat ik jullie het allerbeste toe wens voor 2018 wil ik jullie ook ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar. Want 2017 was voor mij echt een fantastisch jaar, mede dankzij jullie. In 2017 heb ik zoveel bereikt met mijn blog. Zo zijn de bezoekersaantallen en paginaweergaven enorm gestegen, kreeg ik onwijs veel lieve reacties van jullie, heb ik ontzettend veel mooie samenwerkingen gehad waar ik nog steeds graag op terug kijk en ben ik voor het eerst ‘herkent’ door een aantal van jullie. Dit waren slechts een aantal van alle hoogtepunten. Mijn meest bijzondere moment van 2017 was mijn eerste interview en dat ik voor de allereerste keer in een blad heb mogen staan. Hierover heb ik destijds een artikel geschreven. Veel mensen hadden het artikel in het blad gelezen en spraken mij daar op aan. Dit voelde voor mij zo speciaal en bijzonder. Wauw!

Oké, oké genoeg gekletst! Het is tijd om nog even te genieten van de allerlaatste dag van het jaar. Ik wil jullie en alle fantastische bedrijven en PR bureaus waar ik mee samen mocht werken dit jaar nogmaals bedanken. Jullie zijn geweldig. Bedankt, bedankt, bedankt! Tot volgend jaar lieverds!

H A P P Y   N E W   Y E A R ! 

Liefs,
Shannon

4 comments so far.

4 reacties op “Goodbye 2017, Hello 2018!”

 1. Emile schreef:

  Happy New Year en een succesvol 2018 !!!

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile! Jij ook! 🙂

 3. Nina schreef:

  Ik wens jou de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en dat je nog maar veel leuke artikelen mag schrijven.

 4. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina! Ik wens jou ook het allerbeste voor 2018! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories