GOODBYE 2016, HELLO 2017!

31/12/16

365/365. Vandaag is de allerlaatste dag van 2016 een feit. Om 00:00 precies wenst iedereen elkaar net zoals ieder jaar weer de allerbeste wensen toe. Natuurlijk wil ik jullie ook een gelukkig, gezond en liefdevol 2017 toewensen en waar kan dat nou beter dan op mijn blog? Daarnaast wil ik jullie ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar.

2016 was voor mij een prachtig jaar waarin ik met mijn blog weer een hoop bereikt heb. Ik kijk terug op heel veel mooie samenwerkingen met de leukste bedrijven, PR bureaus en merken. Bij deze wil ik ook meteen alle bedrijven, merken en PR bureaus daarvoor bedanken. Daarnaast heeft mijn blog (en social media) er dit jaar weer ontzettend veel volgers, bezoekers en paginaweergaven bij gekregen. Naast de groei in aantallen ben ik ontzettend blij met alle lieve reacties en complimentjes die ik op mijn artikels krijg. Het is zo bijzonder om te zien dat jullie mijn blog zo waarderen.

Alles wat ik met mijn blog bereikt heb het afgelopen jaar heb ik deels ook aan jullie te danken. Ik wil jullie daarom ontzettend bedanken voor alles wat jullie voor mij betekend hebben het afgelopen jaar. Jullie zijn fantastisch. Ik zie jullie heel graag terug in 2017. Fijne jaarwisseling!

Oh en goede voornemens? Daar doe ik niet aan hoor..

Veel liefs,
Shannon

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “GOODBYE 2016, HELLO 2017!”

 1. Nienke schreef:

  Jij ook een happy new year!

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nienke!

 3. Emile schreef:

  Een gelukkig en gezond 2017 !!

 4. Shannblogt schreef:

  Ik wens jou hetzelfde Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories