Goodbye 2015, Hello 2016!

01/01/16

Oud-en-Nieuw-Rotterdam

Voordat ik het allereerste artikel van 2016 ga schrijven wil ik jullie eerst nog even een heel gelukkig & gezond 2016 toewensen! Goede voornemens? Daar doe ik niet aan hoor! Maar ik wil jullie wel heel graag bedanken voor het afgelopen jaar.

2015 was voor mij een heel bijzonder jaar met ontzettend veel leuke momenten! Het hoogtepunt van 2015 is toch wel dat ik op 29Β april ben gestart met bloggen. En ik ben nog lang niet van plan om te stoppen! Ik begin juist net de smaak te pakken te krijgen. Ik heb al zoveel bereikt met mijn blog en daar ben ik erg trots op!

Maar liefst 43 samenwerkingen, over de 2300 Instagram volgers, een fan account op Instagram (dit vind ik nog steeds heel bijzonder), bijna 250 volgers via Bloglovin, ontzettend veel lieve reacties op de artikels die ik plaats, veel complimentjes.. en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekend het afgelopen jaar. Want alles wat ik bereikt hebt heb ik ook aan jullie te danken.

Bedankt voor jullie trouwe support! En ik zie jullie heel graag terug in 2016!

Veel liefs,
Shannon

Instagram fanaccount: @weloveshannon_

Bedankt voor het lezen!Β β™‘
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Goodbye 2015, Hello 2016!”

  1. Eva schreef:

    Zo leuk dat je al zoveel samenwerkingen hebt! Bedankt dat je mij ook genoemd hebt, dat vind ik echt leuk!

  2. shannblogt schreef:

    Jij bedankt! Even voor de duidelijkheid: Eva is het meisje achter @weloveshannon_ (het Instagram fanaccount) πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories