Getest | Hydrogel lip mask. Werkt het echt?

16/09/17

Het wordt weer kouder in Nederland en dat betekent dat ik steeds vaker zin krijg om even lekker te ontspannen in bad. Dit gaat vaak gepaard met een fijn gezichtsmasker. Naast dat ik graag gezichtsmaskers gebruik vind ik het ook fijn om regelmatig een haarmasker te gebruiken. Tegenwoordig zijn naast gezicht- en haarmaskers ook lipmaskers erg populair. Onlangs scoorde ik een lipmasker voor nog géén € 1,00. Vandaag vertel ik jullie er meer over.

Voordat ik ga vertellen waar ik het lipmasker kocht wil ik eerst even een buiging maken voor de verpakking. Wat een eye-catcher. Leuk hoor! Het lipmasker scoorde ik bij de Action voor slechts € 0,59. Geen geld natuurlijk maar werkt het ook?

Hydrogel lip mask
Het lipmasker zorgt voor gehydrateerde, zachte en vollere lippen. Tenminste dat is wat er op de verpakking staat. Ik kan alvast verklappen dat een deel van deze beschrijving niet voor mijn lippen heeft gewerkt.

Hoe werkt het?
Voordat je het masker uit de verpakking gaat halen is het belangrijk dat je eerst je gezicht en lippen goed reinigt. Als je dat gedaan hebt kun je het lipmasker aanbrengen. Breng het masker aan op de juiste plek en druk het vervolgens goed aan. Laat het masker zo’n 15 tot 20 minuten inwerken. Als de inwerktijd verstreken is kun je het lipmasker van je lippen halen en het overige serum in je lippen masseren.

Werkt het echt? 
Het masker doet zeker zijn werk maar is bij mij niet alle beloftes nagekomen. Mijn lippen voelde gehydrateerd en zacht aan maar voller werden ze niet. Nu heb ik geen dunne lippen van mezelf maar ik was er wel benieuwd naar. Toch vind ik het niet zo erg. Ik vind een goede verzorging belangrijker. Voor het geld is dit masker absoluut een aanrader.

Action Hydragel lip mask | € 0,59 

TIP: Mocht jij dit lipmasker ook aan willen schaffen, wees er dan héél snel bij want ze gaan uit het assortiment. Op = op dus!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin

2 comments so far.

2 reacties op “Getest | Hydrogel lip mask. Werkt het echt?”

  1. Nina schreef:

    Hier ben ik wel heel benieuwd naar.

  2. Shannblogt schreef:

    De lipmaskers zijn echt het proberen waard! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories